De 1 Iunie, cele mai simpatice fetițe au venit în studioul DC News și Spectacola. Le puteți vedea duminică, la Mi-Th influencer / video

Data actualizării: | Data publicării:
Mi-Th influencer, la Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mi-Th influencer, la Spectacola și DC News

De 1 Iunie, cele mai simpatice fetițe au venit în studioul DC News și Spectacola.

Frumoase, deștepte, perfecte! Așa sunt fetițele care au sosit la DC News și Spectacola. Duminică, 4 iunie, veți face cunoștință cu patru invitate cu totul și cu totul speciale ale Mirelei Vescan la Mi-Th influencer.

Duminică, 4 iunie, de la ora 11.00 vă așteptăm pe DC News și Spectacola. Vă promitem o emisiune plină de culoare și frumos! Nici nu ar avea cum să fie altfel cu așa mici invitate!

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 4 aprilie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Youtube video image

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel