De 1 Iunie, cele mai simpatice fetițe au venit în studioul DC News și Spectacola. Le puteți vedea duminică, la Mi-Th influencer / video

Data actualizării: | Data publicării:
Mi-Th influencer, la Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mi-Th influencer, la Spectacola și DC News

De 1 Iunie, cele mai simpatice fetițe au venit în studioul DC News și Spectacola.

Frumoase, deștepte, perfecte! Așa sunt fetițele care au sosit la DC News și Spectacola. Duminică, 4 iunie, veți face cunoștință cu patru invitate cu totul și cu totul speciale ale Mirelei Vescan la Mi-Th influencer.

Duminică, 4 iunie, de la ora 11.00 vă așteptăm pe DC News și Spectacola. Vă promitem o emisiune plină de culoare și frumos! Nici nu ar avea cum să fie altfel cu așa mici invitate!

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 4 aprilie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel