DCMedia Group angajează redactori

Data publicării:
DCMediaGroup
Descriere foto: DCMediaGroup

DCMedia Group, trust media format din dcnews.ro, dcbusiness.ro, dcmedical.ro, stiridiaspora.ro, defenseromania.ro, radiodcnews.ro, spectacola.ro, astrosens.ro, dcnewstv.ro, angajează redactori cu experiență. 

Dacă vrei să faci parte din echipa DCMedia Group, trebuie să știi că limba română e foarte importantă pentru noi: folosirea corectă a virgulelor, a sensurilor cuvintelor, scrierea cu diacritice reprezintă o cerință principală. Ca orice alt trust de știri, suntem interesați de ”breaking news” și ”exclusiv”, precum și de aprofundarea unor subiecte interesante pentru publicul larg. Documentarea și contextualizarea informațiilor sunt, de asemenea, importante. 

În schimb, oferim: 

- flexibilizarea muncii, prin munca de acasă (remote)
- program fix de 8 ore/zi (în două ture, de zi)
- salariu atractiv, plus bonuri de masă. 
- prime și alte beneficii pe care le veți afla după interviu. 

Dacă sunteți interesați, așteptăm CV-urile pe adresa [email protected], precum și câteva rânduri despre voi, ca educație și formare. 

Persoanele selectate vor fi contactate în cel mai scurt timp. Procesul de selecție presupune un interviu telefonic și o zi de probă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel