David Popovici, trimis la înot de un diagnostic și un medic. Rețeta simplă din 5 ingrediente pe care o mănâncă dimineața, la ora 3

Data publicării:
Sursa foto: David Popovici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: David Popovici, Instagram

David Popovici a spus totul despre el, despre diagnosticul și medicul care l-au trimis la înot, despre părinți și stilul său de viață. Cum prepari un mic dejun ca al lui.

David Popovici este subiectul momentului, după ce a cucerit o lumea întreagă datorită performanțelor sale remarcabile din ultimele zile. David Popovici a doborât record după record, aducând România pe podium.

David Popovici a câștigat, pe 22 iunie 2022, a doua medalie de aur la proba de 100 de metri, la Mondialele de Natație de la Budapesta, la doar câteva zile de la o altă victorie, cea în care a câștigat la 200 metri liber.

Rezultatul este unic în istoria natației românești, David Popovici devenind primul înotător român care devine campion mondial în probe masculine de natație. În plus, el este și deținătorul recordurilor mondiale de juniori la ambele probe.

"Nu mă așteptam să câștig două medalii, dar am fost pozitiv tot timpul. Sunt mai mândru de ceea ce am realizat la 200 de metri. Acesta e doar începutul, mai am am un drum lung înainte", a spus David Popovici în interviul de la marginea bazinului.

Cum arată micul dejun al unui campion. Ce mănâncă David Popovici înainte de primul antrenament al zilei

Ei bine, în spatele performanțelor sale stau ani de antrenamente, o voință de fier, o mentalitate de învingător, dar și multă susținere. Pregătirea fizică și dieta, fiind principalii factori care au condus la performanțele actuale.

"Mi-a fost foarte greu să mă trezesc devreme – nu înțelegeam de ce trebuia să înot la ora 5:00 dimineața. Obiceiurile mele alimentare nu au făcut situația mai ușoară. Obișnuiam să iau micul dejun cu două ore înainte de înot. Iar antrenamentul la ora 5:00 însemna să stau la masă la ora 3:00 dimineața. Nu a existat niciun moment în care părinții mei să nu-mi pregătească micul dejun, arătând o dragoste infinită pentru mine și un respect enorm pentru visele mele", a declarat David Popovici.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel