David Popovici, sfat pentru părinți: Nu puneți presiune pe copilul vostru. Lăsați-l să-și urmeze pasiunea, oricare ar fi aceea

Data publicării:
Sursa foto: David Popovici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: David Popovici, Instagram

David Popovici vine cu un sfat pentru părinți.

David Popovici a cucerit întreaga lume după cele două victorii de la Campionatul Mondial de Nataţie din Budapesta. El a povestit într-un interviu acordat Amaliei Enache de la Pro Tv, anul trecut, cum a ajuns să facă performanță, cine la ajutat în acest drum dificil și cât de important a fost rolul părinților săi în această poveste de succes. Popovici a mărturisit atunci că a fost alegerea lui să facă înot de performanță.

"Ai mei mi-au prezentat cam de ce e nevoie. Mi-au explicat cât să înțeleg și am ales să o fac mai serios. Și m-am ținut doar pentru că mi-a plăcut. Dacă într-un moment aș fi spus că nu îmi mai place, ai mei nu aveau nicio treabă, mă scoteau imediat. Și asta m-a ajutat foarte mult, faptul că nu m-au presat niciodată. Pentru că mi-a plăcut, m-au susținut foarte mult. La concursuri îmi făceau și bannere cu „David the dolphin boy” sau niște chestii destul de penibile. Mie îmi plăceau, acum mi se par penibile, dar mă făceau să mă simt foarte special. Eram locul 30-40 când am început eu la concursuri pe bune." a spus David Popovici.

David Popovici, despre antrenorul său: Eu sunt mașina, iar el e GPS-ul

"Toată lumea vorbește despre această maturitate a ta. De unde simți că vine?", l-a întrebat atunci Amalia Enache.

"De la ai mei. Este simplu din punctul meu de vedere. Sunt niște oameni simpli, cu bun simt și educați. Și dacă niște oameni că ei au copii nu pot să-i educe decât extrem de bine. (...) De mine s-a lipit înotul. Nu cred că m-am născut cu talentul acesta. A fost ceva ce am realizat când am intrat în apă.", a răspuns David Popovici.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel