David Guetta a fost declarat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv conform DJ Mag’s 2021 Top 100 DJs Poll

Data publicării:
David Guetta, foto Instagram
Descriere foto: David Guetta, foto Instagram

David Guetta a fost votat pentru al doilea an consecutiv de către fanii lui în DJ Mag’s Top 100 DJs Poll, marcând încă un an formidabil pentru artistul francez. 

Acest premiu vine ca o răsplată a unui an plin de muncă, unde fiecare lansare pe timpul pandemiei a avut ca scop menținerea interacțiunii cu publicul său pe ritumurile dance.
 

Pe toată perioada pandemiei, David Guetta a bucurat publicul cu seria sa de livestream-uri „United At Home”. Acestea au inclus un concert de neuitat de la Muzeul Luvru din Paris, în noaptea de Anul Nou, în ajutorul Unicef și al organizației franceze de caritate Restos du Coeur și un spectacol de follow-up la Burj Khalifa din Dubai, strângând donații de 2 milioane de dolari în toate fluxurile sale United At Home. Apoi, odată ce cluburile și festivalurile s-au redeschis în cele din urmă, artistul a putut să-și bucure din nou fanii din întreaga lume live, primul dintre concerte de revenire fiind în Las Vegas ("acea noapte va intra cu siguranță în istorie pentru mine ca unul dintre spectacolele mele preferate", spune el), precum și EXIT în Serbia, Creamfields și Isle Of Wight în Marea Britanie, Untold în România și în Franța.
 

Pe toată perioada pandemiei, DJ-ul a continuat să fie productiv, astfel că lansarea alături de Little Mix & Galantis – „Heartbreak Anthem” a reușit să fie #3 în UK. De asemenea, lansările ”If You Really Love Me”, „Bed” alături de Joel Corry sau ”Hero” feat. Afrojack au reușit să domine topurile Spotify și Shazam în mai multe țări.  De altfel, el a lansat un remix fresh anul acesta al uneia dintre cele mai cunoscute piese produse de el,"Memories" după ce a devenit virală fără să se aștepte pe Tik Tok. Tot în 2021, David Guetta a lansare un remake al hit-ului ”Love Tonight”, piesă ce s-a auzit vara aceasta în cadrul tuturor festivalurilor de muzică din lume.
 

"Sunt atât de mândru să fac parte din această industrie uimitoare și nu îmi pot exprima recunoștința față de toți cei care m-au votat DJ-ul #1 pentru al doilea an consecutiv. Înseamnă atât de mult. Am muncit foarte mult anul acesta, am dus ”United at Home” pe noi culmi iar în cele din urmă ne-am reunit pe ringul de dans și am lansat mai multă muzică ca niciodată. A fost uimitor să ne revedem din nou live. Mi-a fost dor să simt energia și reacțiile mulțimii, iar asta este ceea ce mă inspiră după toți acești ani. Muzica este pasiunea mea și faptul că pot să experimentez și să mă bucur de ceea ce fac zi de zi este tot datorită fanilor. Aș dori să le mulțumesc tuturor artiștilor și producătorilor cu care am lucrat în ultimul an și pentru faptul că mi-au suținut întotdeauna ideiile creative. Am construit o cultură cu sunetul meu „Future Rave” împreună cu MORTEN  iar ”Future Rave 2.0” este pe drum. După ce am revenit pe scenă, în cluburi și festivaluri, am senzația că dansul și muzica electronică revin mai puternic ca niciodată." transmite David Guetta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel