Daria Radionova îi dă peste nas Biancăi Drăgușanu. Ce i-a spus fostului soț al vedetei

Data actualizării: | Data publicării:

Daria Radionova a intrat în vizorul publicului după ce a început o relație cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgusanu. 

Alex Bodi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daria Radionova. Afaceristul a lăsat în urmă necazurile cu legea, mariajul eșuat cu Bianca Drăgușanu și toate problemele din 2020, pentru a petrece sărbătorile în brațele femeii iubite. 

Alex Bodi se află în prezent în arest la domiciliu, asta după ce a petrecut 30 de zile în arest preventiv, fiind implicat într-un dosar cu mai multe nume din lumea interlopă. 


Toate aceste probleme au fost uitate pentru câteva zile de musculosul om de afaceri, care pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Actuala iubită, Daria Radionova, a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care  cei doi au um moment romantic și a profitat de ocazie pentru a-i face o declarație de dragoste omului de afaceri. Pe lângă cuvintele de iubire, frumoasa șatenă a aruncat câteva săgeți și înspre Bianca Drăgușanu, bătând un apropo evident. 

 

„Viața este atât de imprevizibilă…nu știi niciodată ce urmează, dar într-un moment al vieții începi să realizezi cine contează, cine nu a făcut-o niciodată și cine o va face mereu! Te iubesc!”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)


Fostul soț al Biancăi nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns rapid. 


„L❤️VE you…”, a fost replică replica lui Alex Bodi. 

 

Cei doi îndrăgostiți au petrecut revelionul în stil mare, chiar dacă nu au putut ieși din casă. S-au îmbrăcat festiv și au privit îmbrățișați artificiile. Daria a purtat o rochie din piele, mulată, în care a arătat incredibil de sexy. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bodi Alex (@bodialex06)

 

 

A bătut-o pe Bianca Drăgușanu

 

Bianca Drăgușanu a avut o relație extrem de tumultoasă cu afaceristul Alex Bodi. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, apoi s-au împăcat din nou, urmând ca ruptura finală să se producă în urmă cu câteva luni, cu puțin timp înainte ca omul de afaceri să fie săltat de poliție.

Chiar dacă au fost voci care au speculat că frumoasa blondă ar fi fost agresată fizic de fostul soț, vedeta a păstrat tăcerea în tot acest timp.

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să își schimbe viața, după ce omul de afaceri a ieșit din viața ei, așa că a decis să rupă tăcerea și să povestească prin ce calvar a trecut lângă acesta. 

 

 

Mărturisirile blondinei au avut loc în emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea", de la Kanal D.

Andreea Mantea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca Drăgușanu: Da! E adevărat. Nu am recunoscut niciodată.

Andree Mantea: Care a fost motivul?

Bianca Drăgușanu: Atitudinea mea. (...) El devenea agresiv din cauză că eu îl prindeam că mă înșală. 

(...)

Andreea Mantea: Sofia a avut de suferit? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca Drăgușanu: Da! Dar e mai bine pentru ea așa. Era greu să-i explic copilului de ce arăt într-un anume fel. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel