Lilith își începe tranzitul în Balanță, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Pe 29 iunie, Lilith își începe tranzitul în Balanță, unde va sta până pe 27 martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Lilith intră în semnul Balanței pe 29 iunie, iar pe 27 martie 2025 iese de acolo și se duce în Scorpion. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, din punct de vedere astrologic, Lilith reprezintă o umbră din noi. Este energia necorectată, mixul de dorință de independență, de obsesie.

„În astrograma natală a unei femei, Lilith reprezintă energia feminină care nu poate să fie potolită, energia cu care poți să cucerești lumea. În astrograma unei femei, unde este Lilith e o deconectare de emoție, dar și rebeliunea maximă din ea. În astrograma unui bărbat, Lilith reprezintă o energie feminină din el pe care nu o poate controla și nu o poate supune, dar de care este obsedat.

De aceea, de cele mai multe ori, când un bărbat are Lilith într-un semn și are un marcaj în acel semn apare o obsesie foarte puternică, o conexiune legată de planul fizic, de chimia foarte puternică dintre ei. Lilith e în fiecare dintre noi! E și o umbră, dar și o lumină. Emoțional, Lilith ne deconectează, ne face să luăm decizii șocante pentru societate. Pe plan profesional, Lilith ne dă curaj, îndrăzneală să cucerim culmi pe care alții nu le-ar cuceri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea inmteresa și: Saturn retrograd în Pești, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Care vor fi cele mai afectate zodii

Cei mai afectați vor fi cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale. Este vorba despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

„Pe data de 6 septembrie, Lilith se întâlnește cu Nodul Sud în Balanță. Nodurile lunare țin de lună, iar Lilith de axa lunii. Aici este un moment critic. Cei cu marcaj cardinal în astrogramă s-ar putea să resimtă energia de a rupe lanțurile, regulile, de a șoca, de a face lucrurile extraordinare. Cu Lilith în Balanță trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și pentru egalitate”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Recomandarea astrologului este ca până la final de martie 2025 este să în cercați să vă dați seama unde vă aflați în relațiile pe care le aveți, mai ales în relațiile de cuplu. Trebuie să conștientizați dacă nu cumva stați în relațiile respective doar pentru a avea o relație. 

„Există o problemă în această zonă. Unele persoane consideră că vor rămâne singure dacă ies din relații. Consideră că nu vor mai avea pe nimeni. Lucrurile s-au mai schimbat. Lilith este îndrăzneață, nu vrea să aibă relațiile pe care le are toată lumea din jur. Trebuie să analizați cu partenerul de cuplu unde sunteți în relație, negociați! Trebuie să existați amândoi sau trebuie să definiți ce înseamnă pentru voi atracția într-o relație și compatibilitatea. Lilith are această atracție fizică și poate că ați intrat într-o relație doar pe baza atracției fizice, dar trebuie să vă dați seama că este nevoie și de alte lucruri”, a mai declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea inmteresa și: Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel