Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la 3 ani. Își dorește acest lucru la fel de mult ca mine”

Daniela Nane. foto Facebook
Descriere foto: Daniela Nane. foto Facebook

Daniela Nane a adoptat-o pe fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după moartea prematură a acesteia. Adolescenta în vârstă de 13 ani va rămâne sub tutela actriței. 


Ioana Maria Lupașcu, pianista Filarmonicii din Ploiești, s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, la doar 45 de ani. Artista era internată la Institutul Oncologic din București după ce a primit un diagnostic necruțător. 

Anunțul trist a fost făcut de colegii din filarmonică pe rețelele de socializare.

„Cu sufletele îndurerate anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Ioana-Maria Lupașcu. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.


Daniela Nane va avea grijă de fiica regretatei pianiste

În urma Ioanei Maria Lupașcu a rămas Fatima, fiica pianistei de doar 13 ani. Daniela Nane, prietena regretatei pianiste, s-a oferit să aibă grijă de adolescentă, Ioana Maria Lupașcu neavând rude apropiate care să o ia în îngrijire. 

 „Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei

Daniela Nane ne-a mai sus că o cunoaște pe fiica regretatei pianiste încă de când aceasta avea 3 ani. Actrița are un băiat, în vârstă de 23 de ani, care nu mai locuiește însă cu ea.


„Am întrebat-o înainte, își dorește acest lucru la fel de mult ca mine. Nu pot da amănunte despre viața unui copil. O știu de la 3 ani. Fiul meu e mare, nu mai locuiește cu noi', a spus Daniela Nane pentru CANCAN.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 sep 2023, 08:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience