Daniela Nane, gest impresionant după moartea Ioanei Maria Lupașcu. Actrița o va crește pe fiica regretatei pianiste: Va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume

Daniela Nane. foto Facebook
Descriere foto: Daniela Nane. foto Facebook

Daniela Nane va avea grijă de fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după moartea prematură a acesteia. Adolescenta în vârstă de 13 ani va rămâne sub tutela actriței. 

Ioana Maria Lupașcu, pianista Filarmonicii din Ploiești, s-a stins din viață în această dimineață, la doar 45 de ani. Artista era internată la Institutul Oncologic din București după ce a primit un diagnostic necruțător. 

Anunțul trist a fost făcut de colegii din filarmonică pe rețelele de socializare.

„Cu sufletele îndurerate anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Ioana-Maria Lupașcu. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.


Daniela Nane va avea grijă de fiica regretatei pianiste

În urma Ioanei Maria Lupașcu a rămas Fatima, fiica pianistei de doar 13 ani. Daniela Nane, prietena regretatei pianiste, s-a oferit să aibă grijă de adolescentă, Ioana Maria Lupașcu neavând rude apropiate care să o ia în îngrijire. 

 „Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Actrița se ocupă acum de ultimele detalii pentru ca fiica prietenei sale să aibă un cămin stabil

„Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, este mesajul postat de Daniela Nane.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 sep 2023, 13:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience