Daniela Gyorfi, despre cele trei tragedii care i-au marcat viața: Am crezut că mor

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Facebook
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Facebook

Daniela Gyorfi a vorbit despre cele trei drame prin care i-au marcat viața și despre suferințele pe care le-a îndurat înainte să devină mamă.

Drama vedetei a început în jurul vârstei de 37 de ani, când a decis că este momentul să devină mamă. 

"Pe la 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, m-am gândit că e timpul să fac un copil. Și mama îmi tot spunea că îmi trebuie un copil, că o să rămân singură, că ea nu o să trăiască veșnic. Mi-a mai zis că atunci când o să vreau o să fie prea târziu, că timpul trece. L-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată”, a povestit Daniela la emisiunea Vorbește Lumea, de la ProTv.

Din nefericire, viața avea un alt plan pentru artistă, iar bucuria veștii că a rămas însărcinată, a fost curând umbrită de niște complicații medicale. Vedeta a pierdut trei sarcini ajunse deja la 3-4 luni. 

  ”Viața agitată, nopți nedormite, spectacol.  Am avut un spectacol, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică", a mărturisit vedeta.
  

Vedeta povestește că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste aceste episoade tragice și  că a stat cu frică până în ultima clipă de sarcină, atunci cân, într-un final, a adus-o pe lume pe micuța Maria.


"Am avut și o depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă. Am zis că e cazul să fac testul papanicolau, am ajuns la spital, dar înainte mi s-a făcut o ecografie.  Așa am aflat că sunt din nou însărcinată. Și am făcut consult de la o săptămână la alta. Doctorul mi-a zis să renunța la multe și am renunțat.  Și așa a apărut Maria. Nu m-am bucurat decât în ultima clipă”, a încheiat Daniela.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel