Daniela Gyorfi, copilărie dramatică. Mama vedetei a rămas paralizată când aceasta avea 10 ani: „Bunica a vrut să o dea la azil”

Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Facebook
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Facebook

Daniela Gyorfi are o poveste de viață extrem de tristă. Vedeta a cunoscut suferința în copilărie, când mama ei a suferit un accident care a lăsat-o imobilizată.

Copilăria Danielei Gyorfi s-a curmat brusc, atunci când vedeta avea 10 ani. Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame.

Daniela Gyorfi își amintește că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. 

Astfel, pe când colegii și prietenii ei se jucau, Daniela avea grijă de mama ei. Câțiva ani i-a petrecut la căpătâiul mamei sale, prin spitale. 

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a povestit Daniela Gyorfi la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.


În 2013, mama artistei și-a pierdut viața, după o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni, care produsese metastaze și la ficat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel