Daniela Crudu este însărcinată în trei luni. Primele declarații despre sarcină: „Nu renunț la ...”

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu este însărcinată.

Daniela Crudu a anunțat, cu puțin timp în urmă, că va deveni mamă. Fosta asistentă TV, care s-a stabilit în Suedia, este însărcinată în trei luni. 

Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu un om de afaceri român, pe care l-a și urmat în Suedia. Mai mult, ea și-a vândut și apartamentul din București, recent, pentru a începe o viață nouă în țara adoptivă. De asemenea, fosta asistentă tv spune că nu se gândește, deocamdată, să renunțe la meseria pe care a îmbrățișat-o recent: aceea de vedetă pe site-urile de adulți. 


„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate', a susținut vedeta, potrivit fanatik.ro.


Daniela Crudu face bani grei de pe urma tatuajului din zona intimă: „Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”

 

Daniela Crudu a renunțat la televiziune și a îmbrățișat o nouă meserie. Vedeta face poze deocheate pe care le încarcă pe un site de socializare unde adulții plătesc abonamente pentru a le vedea. 

Fosta asistentă Tv se mândrește cu performanțele pe care le are în noul domeniu și spune că, pe lângă sumele frumoase de bani pe care le câștigă din această activitate, iubește ceea ce face.

Printre cele mai apreciate postări ale vedetei, se numără cele în care își arată celebrul fluturaș, tatuajul pe care îl are în zona intimă, dar li fotografiile în care își arată degetele de la picioare.

„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!
Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele.

Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a spus Daniela Crudu pentru CANCAN.RO.

 

Nu vrea să se mai întoarcă în televiziune

 

Focoasa brunetă a adeclarat că nu mai este tentată să se întoarcă în televiziune, mai ales că, pentru moment, viața ei este una foarte bună din toate punctele de vedere. Chiar și pe plan financiar, fosta asistentă TV o duce foarte  bine.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Cruduța pentru playtech.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel