Daniela Crudu, dezvăluiri despre croatul care a bătut-o: „Îmi dă mesaje de pe conturi false”

Data publicării:
Daniela Crudu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniela Crudu, sursa foto Instagram

Daniela Crudu iubește din nou. Unde a fost în vacanță alături de noul iubit?

Daniela Crudu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Chiar dacă în trecut vedeta a fost profund dezamăgită de bărbații pe care i-a iubit, aceasta a dat o nouă șansă iubirii. Daniela a recunoscut că are un nou iubit și este foarte fericită, dar nu vrea să se mărite. 


„Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească. Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus Daniela Crudu la Xtra Night Show. 


Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva timp, atunci când a fost bătută de iubitul croat. Chiar la momentul acela vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre eveniment, acum bruneta a dat cărțile pe față și a dezvăluit care a fost motivul scandalului. 


„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a adăugat vedeta. 


Daniela Crudu susține că fostul iubit era foarte gelos și nu a putut înțelege că bruneta este faimoasă. Totul ar fi pornit de la o seară petrecută în club. Daniela a primit o sticlă de șampanie de la niște băieții, iar bărbatul a luat foc. 


„Asta l-a speriat (n.r. – faima Danielei Crudu). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „Ce se întâmplă aici? Ești cunoscută în zona asta'. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a dezvăluit Daniela. 

 

Citește și: Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor esteticieni. La ce intervenție a recurs bruneta: ”Nu plec acasă până când nu-mi face”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel