Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor esteticieni. La ce intervenție a recurs bruneta: ”Nu plec acasă până când nu-mi face”

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu și-a făcut recent o nouă intervenție estetică, deși nimeni nu ar fi crezut că mai are vreo îmbunătățire de făcut.

Daniela Crudu se bucură de un trup de invidiat, însă aceasta mereu găsește câte un lucru de care nu este mulțumită, motiv pentru care trece destul de des pragul medicului estetician.  Recent, fosta asistentă TV  a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza faptului că era nemulțumită de stratul de grăsime de pe copse, iar liposucția ar fi fost singura ei soluție, după ce antrenamentele de la sala de fitness nu ar fi dat rezultate.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (...) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, spunea Daniela Crudu pe InstaStories.

Acum , Daniela Crudu s-a filmat din cabinetul medicului estetician și le-a mărturisit fanilor că nu pleacă acasă până când domnul doctor nu-i corectează ridurile cu botox.

”Plecam eu acasă până când nu-mi face mie domnul doctor, aici, un pic de botox? Am ridurile astea și trebuie să, de la râs... ridurile astea fine.”, le-a zis Daniela Crudu celor din mediul online, în timp ce medicul o injecta în zona cu probleme.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel