Daniela Condurache, momente de coșmar în avion. A căzut în gol 2000 de metri. ”Am făcut un atac de panică ce nu mă părăsește!”

Data publicării:
Sursa foto: Daniela Condurache, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Daniela Condurache, captură TV/ Kanal D

Daniela Condurache a fost la un pas de moarte, după ce avionul în care se afla a căzut în gol 2000 de metri.

Daniela Condurache este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artista a povestit cum a fost la un pas de moarte, în timp ce se afla în avion, pe când se întorcea dintr-un turneu în Australia. 

Daniela Condurache, momente de coșmar în avion

Daniela Condurache a recunoscut că a făcut un mare atac de panică și chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din acel moment, artista a prins frică de avion și de fiecare dată când este nevoită să meargă cu avionul, citește cărți de rugăciuni și nu vorbește cu nimeni. 

”Din când în când, la un interval de ani, mă urc în avion când sunt pusă în față faptului împlinit!

Însă, tot într-un turneu cu nasa mea, Laura Lavric, am plecat din Iași, am dormit la dansa, ne-am trezit dimineață, am plecat la aeroport, toate bune și frumoase! Nasa mea încurajându-mă: `Hai, mergem, hai că nu se întâmplă nimic! Dacă ferească Dumnezeu murim, murim împreună! Ce ai atâta frică?`

Îmi fac vânt eu frumos, mergem la aeroport, întru și stand la rând la bagaje, am început să-mi transpire mâinile, am început să tremur și să mă ia toate căldurile și am avut nevoie de asistență medicală!

M-am urcat în avion, dar numai Dumnezeu știe cum! Eu în avion citesc numai cărticele de rugăciuni! Nu am treaba cu nimeni! Nu vorbesc cu nimeni! Întrebați-l și pe Marcel Pavel!”, a mărturisit artista Daniela Condurache la 40 de întrebări.

 

Daniela Condurache, motivul pentru care nu are copii

Deși este iubită de sute de români, artista recunoaște cu nu este pe deplin împlinită și trăiește cu un mare regret. Daniela Condurache suferă pentru faptul că nu are copii. Într-un interviu recent, vedeta a povestit pe larg despre motivul real pentru care nu a făcut copii.

Interpreta de muzică populară a recunoscut că a pus cariera pe primul loc și și-a neglijat destul de mult familia. 

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plăteşte oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecţii severe.

Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aş investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aş fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.”, a spus Daniela Condurache, potrivit taifasuri.ro.

Citește și: Boboteaza 2023. Părintele Florin Ioniță, despre puterea apei sfințite: „Chiar și în slujbă se spune „Dă-le Doamne sănătate celor care vor gusta din ea” / EXCLUSIV

Omul din spatele „editurii vedetelor”. Totul a început în sufragerie. Cum a ajuns să publice cărțile lui Mihai Bendeac, Florin Piersic, Mihai Morar, a părintelui Necula sau a Andreei Marin



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel