Daniel Pavel, devastat de moartea mamei sale: „A fost un cancer. S-a luptat foarte mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Pavel
Descriere foto: Daniel Pavel

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Suvivor, și-a pierdut mama în urmă în urmă cu 7 ani. 

Daniel Pavel a fost invitatul lui Cătălin Măruță, în seria de podcasturi „Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre pierderea mamei sale și despre cât de mult a învățat de la aceasta. 

 

Prezentatorul emisiunii „Survivor România” și-a pierdut mama în 2014, după o luptă grea cu boala. Mama prezentatorului TV era asistentă medicală, cânta la chitară, stăpânea bine limba engleză, „într-un București al anilor ’60”, și era extrem de calmă, după cum o descrie acesta. 

„Mama ne-a dat foarte mult din blândețe”, a spus prezentatorul în podcastul lui Măruță.


În 2014, mama sa a pierdut lupta cu cancerul, lăsând în urmă o durere devastatoare. Prezentatorul TV spune că a plâns atunci, așa cum nu a mai plâns vreodată. 

„A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult. Mama a fost o supraviețuitoare și chiar a avut încredere în sistemul medical românesc. Nu ne-am înșelat; nu știu cum ar fi fost dacă am fi fost în străinătate. A luptat. (...) Am plâns atunci cum a urmat să mai plâng în viață extrem de puțin. Ne dădeam seama că... cordonul ombilical e mama”, a mai spus Daniel Pavel.


Daniel Pavel are un băiat de 17 ani

Deși multă lume cunoaște decepția prin care a trecut anul trecut, când a fost părăsit de logodnica sa, imediat după ce i-a oferit inelul, Daniel Pavel a mai fost căsătorit și are un copil. Fiul acestuia locuiește în Austria, alături de Anca, fosta parteneră a prezentatorului TV. 

Motivul pentru care Daniel Pavel s-a despărțit de iubita sa chiar înainte de nuntă: „O lecție din care te ridici mult mai puternic”

„Locuiesc în Austria, dar voi avea curând drept de rezidență. Stau de cinci ani acolo, acolo e soția și e copilul meu. (...) Tata ne-a dat această duritate, dar ne-a dat dragostea de sport și dragostea de carte. La propriu, ne dădea asta, ia-o pe asta. (...) Avem cel mai frumos job, chiar dacă nu e ușor, e capacitatea de a aduce emoții”, a spus prezentatorul Survivor România, în emisiunea de la PRO TV. 

Fiul prezentatorului Tv tocmai a împlinit 17 ani, chiar pe 17 ianuarie. 

„De ziua Sf Cuvios Antonie cel Mare eu ridic rugāciune si spun, alaturi de Anca, mama lui, la multi ani baiatului nostru. Sa vezi intotdeauna in lumea larga si mare toata comoara pe care stim ca o porti in tine!

17 ani pe 17 ianuarie.

La multi ani si tuturor de ziua numelui”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel