Ce diagnostic a primit Oana Roman din partea medicilor după ce s-a simțit rău mai multe zile la rând: „Trebuie să reiau tratamentul”

Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă așa că a mers la medic pentru analize. Ce veste a primit din partea doctorilor?

Oana Roman și-a îngrijorat fanii zilele trecute după ce le-a mărturisit că nu se simte deloc bine și va ajunge la spital. Vedeta le spunea urmăritorilor de pe Instagram că pune totul pe fondul oboselii, mai ales că în ultimele zile a lucrat mult alături de Marius Elisei la curtea casei. 


„Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef.


M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman la InstaStory.


Oana Roman a avut în trecut probleme cu tiroida și se temea să nu aibă din nou aceeași problemă, mai ales că de o bună perioadă nu și-a mai luat tratamenul. 


Ce diagnostic i-au dat medicii, Oanei Roman: Trebuie să reiau tratamentul


„Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată. În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 aug 2021, 21:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience