Daniel Onoriu s-a logodit cu noua iubită: „Pășim triumfal spre o nouă viață”. Primele imagini cu viitoarea soție a fostului pilot de curse

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Instagram
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Instagram

Daniel Onoriu și-a prezentat oficial viitoarea soție, deși încă nu a divorțat de Isabela. 

Daniel Onoriu spunea, în urmă cu câteva zile, că și-a refăcut viața și că vrea să se recăsătorească. Aflat în plin divorț, Onoriu și-a prezentat oficial logodnica, pe Marilena Mihăilescu. 

 

Iubita fostului sportiv, o româncă stabilită în Germania, a postat și ea, pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant prin care își anunță logodna cu Daniel Onoriu. 

„Pentru toți cei care ne urmăresc și mai ales pentru cei cărora le pasă de noi, va spun doar că noi ne încredem în Dumnezeu. Atât eu cât și Onu venim din relații în care partenerii ne au rănit, disprețuit și batjocorit, deși au fost iubirile noastre. Dumnezeu spune celor care Îl recunosc că Domn și Mântuitor să ne ridicăm, să ne scuturăm de praful trecutului și să pășim triumfal în Numele Lui spre o nouă viață. Eu și Onu provenim din familii creștine în care Hristos este Domnul. Minciună nu ne stă pe buze și nici în practică. Iubim sincer și ne dorim oameni simpli, onești și înțelepți în jurul nostru. Va iubim pe toți și Domnul să va binecuvânteze fiecare zi a vieții voastre.

Daniel Onoriu: „Promit public că nu te voi înșela niciodată”.

Daniel Onoriu nu încetează din a-și surprinde fanii. Vestea că divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. Acum, bărbatul a uimit pe toată lumea, când a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu actuala sa „soție”. Spre surprinderea tuturor, nu este vorba despre niciuna dintre cele două femei, ci este vorba despre o doamnă din Canada, de 44 de ani.

 

„Dacă o vedeți pe soția mea o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând, are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă în adevăratul sens al cuvântului! Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar! Cum să nu îl laud pe Dumnezeu care m-a unit cu ea de la capătul pământului din Canada fraților! Promit public, viitoarea mea soție că nu te voi înșela niciodată în viața mea și o să te iubesc și respect și răsfăța așa cum nu ai mai fost niciodată în viață ta până în clipa asta, martor îmi este Dumnezeu din cer! Nu vă arăt fața ei decât când vom fi împreună. Echipele tv căutați-mă să vin la voi în direct luni.”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.


Isabela Onoriu, întâlnire de gradul zero cu noua iubită a lui Daniel Onoriu: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru”


Isabela Onoriu a dat nas în nas cu Daniel Onoriu și noua iubită a acestuia. Deși divorțul dintre cei doi abia a fost anunțat, fostul pilot de curse a încercat, din răsputeri, să își aranjeze viața sentimentală rapid. 

„Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat.

Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective și ea tot trăgea de el și îi zicea . Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru. Am înțeles și că au făcut mâncare împreună, i-a făcut deja și cunoștință cu mama lui. Nu îmi pare rău de această situație. Eu cred că el a vrut să mă facă geloasă, dar nu i-a ieșit. Omul aruncă cu ce are în suflet: unul cu bunătate, cu răutate”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel