Daniel Onoriu, adevărul despre divorțul de soția sa: ”Totul a fost ceva de geniu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook

Daniel Onoriu a clarificat situația, după ce a declarat faptul că vrea să divorțeze de soția lui.

Daniel Onoriu a uimit pe toată lumea în decursul nopții de 19 august, când a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care anunța faptul că divorțează de soția sa. Principalele motive invocate de acesta ar fi fost faptul că Isabela nu îl susține în carieră și, până acum, nu i-a oferit un copil. Acum însă, pilotul de curse a făcut noi declarații cu privire la acest subiect controversat. Acesta își descrie soția ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, iar dragostea dintre cei doi este extrem de puternică. Toată situația ar fi fost creată pentru reclamă, după cum a declarat chiar el.

„Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă. (...) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze. A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție. (...) Izabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. n-o să divorțez niciodată în viața mea de tine, dar am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu. Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă.”, a mărturisit Daniel Onoriu, la Antena Stars, potrivit spynews.

Daniel Onoriu și-a cerut scuze pentru gestul lui de la evenimentul organizat de Câmpulung Muscel: „Sunt extrem de stresat. Sunt un om bolnav”

Declarațiile inițiale ale lui Daniel Onoriu

„Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. De ce? O să vă detaliez tot: Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevastă a doua zi, iar peste alte doua săptămâni mi-a devenit soție la starea civila. În toți acești ani ne-am plimbat în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC.....Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei. Sunt romantic, o să vă dau două exemple: M-am dus într-o seară la un nene care vindea flori și am luat un buchet frumos și i-am zis să vadă la ce terasă stăm și a venit la noi la masa unde i-a dăruit florile.În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare și l-am rugat pe recepționer să mă urmărească și să o premieze cu titlul: noi, hotelul, oferim câte un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort.

Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția: ”Ca în filme”. Povestea de dragoste neștiută dintre cei doi

Cu toate astea, femeia asta nu apreciază nimic. M-a lăsat singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse. Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu mă iubești si eu m-am răcit de tine. Sunt un băiat care a copilărit în Damaroaia printre smardoi și am prins și eu ceva din viața de băiat de oraș, așa că simt asta prea bine. Suntem împreuna de 6 ani și nu vrea să facem copii. Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viața lui separat.’’, a continuat el.”a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Daniel Onoriu, acuzat că a furat donațiile pentru un caz social: „A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel