Daniel Onoriu, acuzat că a furat donațiile pentru un caz social: „A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat”

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram

Daniel Onoriu este acuzat pentru că ar fi furat banii strânși pentru un caz social.

Daniel Onoriu este implicat într-un scandal extrem de neașteptat. Fostul pilot de curse este acuzat de faptul că ar fi furat donațiile pe care le-a strâns pentru un caz social. Potrivit spynewso apropiată din anturajul familiei a declarat faptul că acesta s-a oferit să facă public cazul Valeriei, o fetiță care suferă de o boală foarte gravă, și să strângă suma de bani necesară unui noi tratament. Chiar dacă, inițial, femeia spune că Daniel Onoriu a fost foarte amabil, ulterior, aceasta declară faptul că bărbatul nu a dat familiei de fapt niciun ban, mai mult, s-a comportat foarte urât cu cei care l-au sunat pentru a-i cere explicații.

Daniel Onoriu, acuzat că ar fi furat donațiile unui copil bolnav

”Domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații. A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat. În primul rând, domnul acesta ( n.r. Daniel Onoriu) a fost contactat de unul dintre susținătorii Valeriei și i-a răspuns și i-a oferit această variantă, să meargă în emisiune, să vorbească despre caz.

Noi am fost bucuroși cu toții, că se va vorbi undeva despre cazul Valeriei. Valeria suferă de SMA de timp 1, amiotrofie spinală musculară. Valeria trebuie să facă în august a șasea doză de tratament, conform schemei de tratament pe care a început-o în octombrie. Ideea este că modalitățile de donare care sunt aprobate de părinții Valeriei nu au apărut, în afară de strângerea de fonduri de pe Facebook.

A fost postat contul bancar al domnului ( n.r. Daniel Onoriu). Noi nu am zis în momentul acela nimic. Am zis că, probabil, vor fi transferați câțiva bănuți. În fine, ideea este că noi nu am zis că vrem sume de bani... Ideea este că domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații.'', a declarat Iuliana, apropiată a familiei copilului, potrivit sursei mențioșnate anterior.

Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția: ”Ca în filme”. Povestea de dragoste neștiută dintre cei doi

Ce spune fostul pilot de curse, după aceste declarații

Daniel Onoriu spune că nu a fost niciodată vorba despre vreun furt. Mai mult, fostul pilot de raliu mărturisește faptul că a făcut eforturi foarte mari, pentru a strânge această sumă de bani, în timp ce nimeni din familia fetiței nu i-a transmis nici măcar o mulțumire. Cu toate acestea, Daniel Onoriu asigură pe toată lumea că banii vor fi livrați la timp, însă, până acum, nu a avut timp să se ocupe de asta.

„Am încurajat prietenii mei să facă donații, milionari, fani ai mei. Unii dintre ei nu au Facebook, așa că au trimis în contul meu. Valeria este un copil bolnav și am aflat despre ea pe Facebook. Părinții ei nu mi-au dat niciun mesaj să-mi spună un simplu ''Mulțumesc!''.

Nu e vorba de o sumă mare. Nu am știut de contul fetiței până acum și eu le-am afișat pe contul ei. Nu am avut timp, mi-am convins prietenii să doneze bani, bani pe care îi am în buzunar... '', a declarat Daniel Onoriu, tot pentru sursa menționată anterior.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel