Daniel Buzdugan, la un pas de crimă: Acum eram închis pe viață, făceam podcasturi în pârnaie!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a fost la un pas de a comite o crimă: Acum eram închis pe viață, făceam podcasturi în pârnaie!

"Mă lua de multe ori al el ((n.r. tatăl lui Daniel Buzdugan) la serviciu şi mă punea să desfac armele, să le pun înapoi. M-am jucat cu mitraliere, cu Kalashnikov, fără gloanţe, şi asta mi-a folosit. La un moment dat, eram undeva pe la munte şi era un tip care era vânător şi avea o armă de vânătoare gen mitralieră, care avea foc cu foc, foc automat și siguranță. Din greşeală, era dată pe foc automat. Curtea unde eram eu era plină. I-am cerut tipului respectiv arma să fac o poză.

O fată din gaşcă mi-a zis: "Băi, Dane, fii mai Rambo!". Am avut tendinţa să apăs pe trăgaci şi mi-am adus aminte că mi-a zis tata să nu îndrept niciodată arma către cineva, niciodată nu apeși pe trăgaci fără să te uiți. Dup-aia, când m-am uitat, era dată pe foc automat, tu îți dai seama? La foc automat, se eliberează o grămadă de gloanțe care au efect omorâtor, la o mitralieră de genul ăsta, la un kilometru jumate. Oamenii ăia erau la douăzeci de metri. Îți dai seama că acum poate eram pe viață, făceam podcasturi în pârnaie!”, a declarat Daniel Buzdugan în podcastul lui Damian Drăghici.

"Bunătatea o am de la părinții mei"


"Ați fost o familie bogată?”, l-a întrebat Damian Drăghici.

"Nu. Mama a trebuit să renunțe la munca ei pentru că s-a născut băiatul, care trebuia să fie fată, așa a crezut că o să aibă o fată și a renunțat la serviciu. A fost la casnică, să aibă grijă de mine. La noi în familie, doar tata lucra, era fost milițian și mă mândresc cu el.

A lucrat și la pușcărie. Și când a avut perioada de penitenciar, pleca cu două trei termosuri la el, cu două trei pachete de țigări. Și apoi, prin plimbările noastre pe dealurile din jurul Iașului, ne întâlneam cu tot felul de oameni dubioși care când îl vedeau pe tata se puneau în genunchi și îl pupau. Și zic: Băi, ce se întâmplă?"

Citește mai departe>>



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel