Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu. Ce spune Dana Roba despre tentativa fostului soț de a scăpa de închisoare: „ Îl așteaptă o pedeapsă maximă”

Data publicării:

Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu, după ce a vrut să își omoare soția. 

Dana Roba a trecut printr-o tragedie greu de imaginat. Make-up artista a fost bătută fără milă de soțul ei, cu care are și două fetițe, care i-a dat mai multe lovituri de ciocan în cap, în miezul nopții. Din fericire, aceasta a ajuns la spital cu semne vitale și, în ciuda urmărilor mari pe care le are în continuare pe corp, medicii au reușit să o repună pe picioare.

Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu

Ulterior, soțul vedetei a ajuns în spatele gratiilor. Acum, bărbatul le-a cerut magistraților să fie plasat în arest la domiciliu, însă contestația i-a fost respinsă. Astfel, Daniel Balaciu va rămâne în continuare în arest. 

„Solutia pe scurt: În baza art. 207 alin. (6) Cod de procedură penală și art. 348 Cod de procedură penală constată legalitatea ?i temeinicia măsurii arestării preventive și constată că subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul BALACIU DANIEL REMUS, trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. (1) Cod penal rap. la art. 199 al. (1) Cod penal rap. la art. 188 al. (1) Cod penal. În baza art. 207 alin. (4) Cod de procedură penală menține măsura arestării preventive a inculpatului Balaciu Daniel Remus (cu datele de identificare de mai sus), măsura preventivă urmând a fi verificată în condițiile art. 207 alin. (6) Cod de procedură penală, anterior datei de 18.11.2023. Respinge cererea formulată verbal de avocatul ales al inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (3) și art. 272 alin. (1) Cod de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 20 octombrie 2023. Document: Încheiere finală măsuri preventive (faza de judecată) 261/2023 20.10.2023', potrivit Portalului Instanțelor de Judecată.

 Ce spune Dana Roba despre tentativa fostului soț de a scăpa de închisoare

Dana Roba a reacționat, după ce a aflat că agresorul ei a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Vedeta este de părerea că soțul ei nu are nicio șansă să scape de închisoare, având în vedere fapta gravă pe care a comis-o. 

„Nu are cum să scape de arestul preventiv, degeaba tot face petiții și cereri, dar, na, avocatul lui își face treaba. Niciun judecător nu îi va da drumul acum acasă, îl așteaptă o pedeapsă maximă, pentru fapta sa, de vreo 12 ani de pușcărie. Cum crede el că va ieși acum? I s-au respins toate cererile, dar și contestația pe care o făcuse în urma deciziei de prelungire a arestului preventiv. Oricum, eu mi-am angajat încă un avocat bun pentru acest proces', a declarat Dana Roba, pentru PlayTech Știri.

Citește și: „Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Hristos crucea” Dana Roba răspunde criticilor primite de la urmăritori

Anamaria Prodan vrea să investească în Dana Roba. Ce afacere vrea impresara să pună pe picioare: „Dumnezeu o iubește fără margini”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel