Dani Oțil, curiozități din viața de tată: Am si eu o întrebare pentru cei care sunt părinți

Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil le-a adresat o întrebare tuturor părinților, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Dani Oțil le-a adresat o întrebare tuturor părinților, în cadrul emisiunii pe care o moderează, de pe Antena 1. Acesta s-a plâns de faptul că cel mic este treaz în fiecare dimineață când el trebuie să plece la muncă și îl întreabă mereu unde se duce. Luca este prea mic pentru ca tatăl lui să-i explice faptul că merge la muncă, astfel încât acesta îl minte în fiecare dimineață, cu fel de fel de pretexte. În acest sens, prezentatorul TV este curios până la ce vârstă vor mai prinde aceste pretexte.

"Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: "Tati se duce să salveze lumea" și îmi pun capa și plec sau "Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă". Până la ce vârstă am voi să zic asta? El o sa zică: "Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară". Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.", a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Soția lui Dani Oțil, deranjată de criticile fanilor

Gabriela Prisăcariu a fost foarte criticată de urmăritorii ei, după ce aceasta a ales să iasă într-un club din capitală cu prietenele ei, lăsându-și copilul în grija lui Dani Oțil. În urma acestui eveniment, soția prezentatorului a răbufnit, fiind foarte supărată pe mentalitatea din România. Aceasta a fost cel mai mult deranjată din cauza faptului că oamenii l-au numit pe Dani "bonă", în timp ce este și responsabilitatea lui să stea cu Luca, fiind tatăl copilului.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘’bonă’’. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta'', a declarat Gabriela, potrivit Click!.

Ce mesaj are Gabriela Prisăcariu pentru români

„Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva'', a mai spus soţia lui Dani Oţil.

Citește și: Dani Oțil îi dă replica lui Mihai Bobonete, după gluma despre restaurantul său: „Mi-am pierdut jumătate din clienți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel