Dani Oțil, victima bullying-ului în adolescență: „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Oțil, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, foto Instagram

Dani Oțil a povestit un episod tulburător din copilăria sa. Prezentatorul TV a fost bătut de câțiva colegi. 

Dani Oțil a fost invitatul lui Radu Țibulică, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, unde a povestit un episod tulburător din perioada liceului. Prezentatorul TV a fost victima bullying-ului. Acesta a relatat cum a încasat pumni și picioare din partea bătăușilor și cum a stat neclintit, fătă să scoată un cuvânt. 


„Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Dacă o să cad sau plâng sau urlu după ajutor, am pierdut meciul ală”, a declarat Dani Oțil în cadrul podcastului. 


Mai mult, vedeta spune că atitudinea pe care a avut-o la acel moment, l-a ajutat să scape, mai târziu, de alte posibile altercații. El crede că bătăușii au fost intimidați de modul în care el i-a înfruntat, fără teamă și fără scandal, iar asta i-a împiedicat să îl mai atace. 


„Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular în liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci”, a completat Dani Oțil. „M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza 1 a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul”, a continuat. „Ei se tot întorceau, să vadă dacă zic ceva, dacă îi mai ațâț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că ăia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece”, a adăugat prezentatorul TV. 

 

A făcut primul credit la 18 ani

 

Deși multă lume ar crede că are un salariu uriaș și că viața sa este lipsită de griji financiare, Dani Oțil a mărturisit că lucrurile nu stau chiar așa, prezentatorul TV are credite la bănci și spune că regretă mult că a făcut împrumuturi în trecut. Dani Oțil spune că primul credit l-a făcut la vârsta de 18-19 ani. 


„Am fost întotdeauna cumpătat. A fost un dezechilibru major când… fiind în franci elvețieni, am luat-o razna cu ratele. Mă băteau ratele, urlau după mine prin oraș. Eu mi-am făcut toate creditele legal. Nu m-au cocoșat niciodată, dar na… erau acolo și mă deranjau că există. Mai am credite. Săptămâna asta scap de unul. Nu mai fac în viața mea. Eu primul credit l-am avut la 18-19 ani. L-am făcut ca să beau bere cu Răzvan”, a povestit Dani Oțil în cadrul podcastului lui Radu Țibulică. 


Soțul Gabrielei Prisăcariu a dezvăluit că a aflat la locul de muncă că se dau credite de nevoie personale și a decis să-și mai facă un împrumut, chiar dacă acum regretă enorm alegerea făcută. 

Dani Oțil spune că cel de-al doilea credit l-a făcut deoarece a fost convins de angajata băncii. Prezentatorul TV recunoaște că a făcut multe greșeli pe plan financiar. 


„Al doilea credit a fost foarte dubios. Eram la București deja. Am aflat că la banca de lângă jobul nostru se dau credite pentru nevoi personale. Ne-am dus să facem credit. Mie îmi trebuiau 1000 de dolari. Perfect pentru salariul ăla. Puteam să-i dau înapoi, nici nu-i simțeam. Am luat aproape 5000, m-a convins doamna de acolo. Erau pentru nevoi personale (...) … Au fost multe greșeli în viața financiară”, a mai spus el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel