Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la nuntă /FOTO

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram

Dani Oțil și frumoasa Gabriela au ajuns în fața altarului. Cei doi au ținut totul secret până în ultimul moment. 

Dani Oțil este cel mai fericit bărbat din lume. Astăzi a fost o zi mare pentru el și frumoasa lui iubită. Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul TV va deveni în curând tată de băiat și este în culmea fericirii. Cei doi porumbei au ținut totul secret până în ultima clipă. Chiar dacă de-a lungul timpului aceștia au tot primit întrebarea despre nuntă, au evitat să spună data la care va avea loc. 


”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu ceva timp. 


Prima imagine a fost postată chiar de Gabriela Prisăcariu pe pagina ei de Instagram: „Domnul și Doamna Oțil”, a scris ea în dreptul fotografiei. Viitoarea mămică a purtat o rochie spectaculoasă, care i-a pus în evidență burtica de gravidă. Aceasta a avut un buchet superb de bujori roz, spectaculos. Dani Oțil a purtat un costum bej și o cămașă albă, acesta a fost foarte elegant, dar toți ochii au fost ațintiți către frumoasa Gabriela, care radia de bucurie și de emoție. 


”Casa de piatra!!/ Casă de piatră / superbi!!/ Felicitări... Casa de piatră... / Minunat! Dumnezeu sa va binecuvânteze! / Felicitari!! casa de turta dulce!/ Wooooow! Felicitări și Casa de piatra!!/ Minunați sunteți!! ”, au fost doar câteva dintre comentariile primite din partea fanilor. 


”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.


Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.

 

Citește și: Dani Oțil a dat-o în bară. Prezentatorul TV nu știe în câte săptămâni este însărcinată iubita lui: „Cred că am divorțat”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel