Dani Oțil a dat-o în bară. Prezentatorul TV nu știe în câte săptămâni este însărcinată iubita lui: „Cred că am divorțat”

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară și sunt foarte entuziasmați de ceea ce li se întâmplă. Prezentatorul TV și-a supărat iubita. 

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost foarte discret cu relațiile sale amoroase, de când a cunoscut-o pe frumoasa Gabriela Prisăcariu, Dani nu își încape în piele de fericire. 


Cei doi trăiesc clipe minunate de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Frumoasa șatenă a fost cea care a dezvăluit sexul bebelușului. Dani Oțil va deveni tătic de băiat. 


Chiar dacă cei doi au o relație minunată, Dani a reușit să își supere iubita. Chiar dacă știa toate datele din calendar când vor fi următoarele sale competiții și deplasări înafara Bucureștiului, prezentatorul TV a picat testul dat de iubita sa. 


Gabriela l-a întrebat în câte săptămâni este însărcinată, iar Dani nu a știu să îi răspundă. Drept dovadă a preferat să ia pisica în brațe și să plece în altă cameră. 


"Și în câte săptămâni sunt eu?", a întrebat Gabriela. 


"Săptămâni de ce?", a spus Dani Oțil. 


"Săptămâni de sarcină!", a continuat Gabriela. 


"Eu nu mă pricep la matematică, la calcule și la calendar. Plus că nu țin minte lucruri!", a spus Dani, bulversat de întrebarea iubitei. 

 

 

Dani Oțil a dezvăluit când va ajunge în fața altarului alături de frumoasa lui iubită: 

 

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel