Dani Oțil, ironie la adresa lui Michele Marrone, starul din filmul „365 Days”: "Pare că nu s-a spălat niciodată"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dani Oțil și Michele Marrone, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Dani Oțil și Michele Marrone, sursa instagram/ colaj foto

Dani Oțil nu s-a mai putut abține și a făcut o ironie la adresa actorului Michele Marrone, starul din cel mai vizionat film al anului.

Dani Oțil a făcut o serie de replici neașteptate la adresa actorului din filmul „365 Days”. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Michele Marrone este unul dintre cei mai răvniți actori. Acest lucru l-a enervat la culme pe prezentatorul TV, care susține că oriunde merge, aude doar de Michele Marrone și de filmul „365 Days”, care a fost lansat de curând. 

Mai mult decât atât, Dani Oțil a făcut mai multe ironii la adresa renumitului actor. 

Dani Oțil, ironie la adresa lui Michele Marrone

Dani Oțil a mărturisit că actorul nu pare deloc îngrijit, iar felul în care acesta își aranjează părul pare că nu l-a spălat niciodată. 

"Massimo, Massimo peste tot! Cocalarul ala, care pare ca nu s-a spălat niciodata pe cap, doamne! (...) Daca era la mine la Facultate, îl dădea afară. Eu nu înțeleg. Ce să îți placă la el. Toată ziua aud fetele la restaurant vorbind de el.", a fost reacția lui Dani Oțil.

Cum au reacționat colegii lui Dani Oțil

Răzvan Simion i-a spuscolegului său faptul că el crede că ar fi gelos pe felul în care arată actorul. Imediat,  prezentatorul TV i-a dat  o replică pe măsură.

"Aș fi nebun să fiu gelos pe el. Auzi ce spune. Of, doamne!", a spus Dani Oțil imediat cum Răzvan Simion i-a zis că ar fi gelos pe Michele Marrone.

Dani Oțil, UMILIT de Andra și Cătălin Măruță

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit un moment stânjenitor prin care a trecut în relația cu Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă nimeni nu le-a dat vreo șansă din cauza diferenței uriașe de vârstă, pentru că Mihaela Rădulescu era cu 11 ani mai mare, cei doi au reușit timp de șase ani să le demonstreze cârcotașilor că vârsta nu este un impediment, atâta timp cât există iubire adevărată. 

Matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a dezvăluit cum au reacţionat Andra și Cătălin Măruță atunci când au aflat că el formează un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

"Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal.

Citește continuarea AICI

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel