Dani Oțil este cel de-al patrulea jurat al ediției iUmor: „Am râde sau l-am da afară în zăpadă?”

Data publicării:
Dani Oțil, foto Antena 1
Descriere foto: Dani Oțil, foto Antena 1

Prezentatorul matinalului Antenei 1, Dani Oțil, se alătură Deliei, lui Cheloo și  lui Mihai Bendeac în jurizarea ediției 10 a celui mai nou sezon iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Dani Oțil este cel de-al patrulea jurat al ediției iUmor

Audițiile sezonului 12 iUmor continuă și un nou jurat-surpriză se va alătura celor trei bine-cunoscuți critici ai umorului. Dani Oțil a revenit la iUmor, dar de această dată în postura de jurat.  „Sunt fan iUmor, știu foarte multe numere și mereu m-am întrebat dacă aș avea ce trebuie pentru a fi la masa juriului. De aproximativ trei ani tot aștept să fiu chemat aici. Am un filtru pe care îl pun peste tot ce se întâmplă pe scenă: omul acesta dacă ar veni cu grupul meu de prieteni la cabană și ne-ar spune glume, noi am râde sau l-am da afară în zăpadă? Cred că la asta se rezumă totul”, a declarat Dani Oțil. „Mi-ar plăcea să văd oameni care sunt cu adevărat fericiți, nu persoane care zâmbesc ca maseuzele din Thailanda. Nu vreau să văd ultraprofesioniști. Sunt pasionat de iUmor pentru că am văzut aici câțiva oameni care au făcut stand-up povestindu-și viața și ei nu știau de fapt că fac stand-up. Genul acesta de oameni îl ador”, a adăugat cel de-al patrulea jurat iUmor. 


Luat „la roast” de soție

Ca în fiecare ediție, noii jurați au parte de un tratament special, în care prietenii lor vin și fac glume pe seama lor. De data aceasta este rândul lui Dani Oțil să fie ținta umorului, iar cea care va face glumele este chiar soția sa. Gabriela Prisacariu a ajuns virală, pe TikTok, cu momentul în care îi face „roast-ul” soțului său. Gluma cu care a spart gheața supermodelul a fost chiar despre fosta iubită a prezentatorului TV. Frumoasa Gabriela a numit-o pe Mihaela Rădulescu „bunica lui Dani”.


„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #melekd28 #romania #iumor ♬ sunet original - DodyDadyGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel