Dani Oțil doarme în garaj. Dezvăluirile inedite făcute chiar de prezentatorul TV: „Caut amantă”

Data publicării:
Dani Oțil, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa foto Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima oară. Chiar dacă este o bucurie imensă pentru ei, prezentatorul TV spune că a ajuns la capătul puterilor deja. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente alături de fiul lor. Au trecut doar două săptămâni de când Gabriela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Dani Oțil este foarte fericit în noua postură. Chiar dacă viața lui s-a schimbat complet și spune că nu se mai poate odihni suficient. 


Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.


Dani Oțil spune că se mai poate odihni din cauza fiului său, așa că s-a mutat în garaj pentru a putea dormi câteva ore. Acesta a spus chiar în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” că își caută amantă bătrână pentru a putea dormi liniștit noaptea. 


„Eu mi-am făcut patul în garaj, nu știu dacă diseară mai poposesc. Nu uitați, îmi caut amantă bătrână în Corbeanca, nu vreau decât să fie liniște la ea. Orice glumă făcută la TV are un sâmbure de adevăr. Da, ce vă uitați așa?! Caut amantă”, a spus Dani Oțil la Antena 1.

 
Ce nume au ales pentru băiețelul lor?

Dani Oțil a ales primul nume al copilului, iar soția lui pe cel de-al doilea. Prezentatorul TV a ales un nume scurt pentru cel mic, Luca, iar frumoasa mămică a decis ca cel de-al doilea prenume să fie Tiago.


Dani Oțil și-ar fi dorit ca fiul lui să aibă doar un prenume, însă soția lui a insistat să fie două. 

 

„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 

 

Citește și: Florin Zamfirescu, atac dur la adresa fostei sale soții: „Ea însă este o canarie... Este prietenă cu paharul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel