Florin Zamfirescu, atac dur la adresa fostei sale soții: „Ea însă este o canarie... Este prietenă cu paharul”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Zamfirescu, captură foto TVR1
Descriere foto: Florin Zamfirescu, captură foto TVR1

Florin Zamfirescu i-a adus cuvinte jignitoare fostei sale soții. Cei doi au divorțat în urmă cu 10 ani.

Florin Zamfirescu este un mare actor, a jucat în telenovele, a fost profesor de actorie, dar activitatea lui pe scenă s-a oprit în urmă cu doi ani. Florin Zamfirescu, în vârstă de 72 de ani,  s-a retras acum la ţară, unde locuieşte cu marea lui iubire. 


Actorul a fost căsătorit de trei ori, iar ultimul său mariaj s-a încheiat în urmă cu 10 ani, după ce a pus punct relației cu actrița Cătălina Mustață. 


Chiar dacă la început, despărțirea lor a fost una pașnică, spiritele s-au încins ulterior și și-au aruncat unul altuia cuvinte usturătoare. 


Cătălina Mustață și-a refăcut viața în Texas, America, acolo trăiește o frumoasă poveste de iubire și este căsătorită de mai bine de 5 ani.

Vedeta a anunțat că se întoarce în România. Ce spune Florin Zamfirescu despre fosta lui soție cu care s-a iubit timp de 20 de ani.

„Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit.


Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru impact.ro.

 

Actorul trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu doctoriţa Daciana Toma. Cei doi sunt împreună de 10 ani și s-au retras la țară. Florin Zamfirescu are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui și spune că lângă ea este cu adevărat fericit. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel