Dani Oțil, cadou inedit pentru soția sa: „N-am cum să sar peste treaba asta. Mi-a zis să o surprind”

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu a împlinit zilele trecute 29 de ani. Dani Oțil a reușit să își surprindă soția într-un mod inedit. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit recent părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și, deși responsabilitățile de părinți îi acaparează cu totul, nu și-au pierdut simțul umorului. Prezentatorul Tv a mărturisit recent că i-a fost greu să găsească un cadou pentru ziua de naștere a soției sale, asta pentru că el consideră ca ea i-a făcut deja un codou cu care nu poate concura: fiul lor. AStfel că a trebuit să vină cu o idee originală pentru a-și surprinde soția. 


”Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți. I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine”, a spus Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Ce face Dani Oțil când cel mic începe să plângă

 

Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.

 
Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a-l liniști pe cel mic când începe să plângă. 


„Două săptămâni cu bebelușul: 

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: 

1. Lapte de sân

2. Scutec curat 

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 

 

Ce planuri are Dani Oțil cu alocația fiului său

 

De când a devenit tătic, Dani Oțil obișnuiește să dezbată subiecte legate de fiul său, Luca Tiago. Recent, prezentatorul tv a mărturisit ce o să facă cu alocația micuțului.

 

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil a dezvăluit și motivul pentru care și-a dorit să devină tătic, dar și replicile pe care le folosește atunci când dorește să evite vreo întâlnire.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”, spunea Dani Oțil.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel