Dani Oțil, atac dur la adresa românilor care țin post. Ce îl enervează la culme pe prezentatorul TV

Data publicării:
Dani Oțil, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa foto Instagram

Dani Oțil s-a revoltat asupra românilor care țin post. Prezentatorul Tv a dezvăluit  și care este greșeala majoră care îl enervează la culme.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil este una dintre vedetele care spune lucrurilor pe nume. Azi, 15 noiembrie 2021, am intrat în Postul Crăciunului, astfel că mai sunt 40 de zile până la marea sărbătoare. Tot mai mulți români au început să țină postul Crăciunului, motiv pentru care sunt interesați de preparatele pe care le pot consuma în această perioadă. După difuzarea unui material legat de acest subiect, Dan Oțil a răbufnit, în direct. Acesta a mărturisit că nu înțelege de ce se laudă unii că țin post.

Eu nu știu de ce țin oamenii să spună ca sunt în Post. Dacă ții Post, ține pentru tine. Nu mai spune la toți cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ala nu e Post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a zis Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Ce planuri are Dani Oțil cu alocația fiulu său

 

De când a devenit tătic, Dani Oțil obișnuiește să dezbată subiecte legate de fiul său, Luca Tiago. Recent, prezentatorul tv a mărturisit ce o să facă cu alocația micuțului.

 

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil a dezvăluit și motivul pentru care și-a dorit să devină tătic, dar și replicile pe care le folosește atunci când dorește să evite vreo întâlnire.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”, spunea Dani Oțil.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel