Dani Oțil ”a fugit” de la spital: Mă aude fiul meu pentru prima oară la televizor

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, a devenit pentru prima oară tată, după ce soția lui, Gabriela, a adus pe lume un băiețel.

Dani Oțil nu a lipst în ediția din 12 septembrie, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Colegii mei caută băutura de ieri. Și, pentru că stăteam în fața unui spital, am zis că dau o fugă (n.r. la emisiune). Cel mai important lucru e să nu vă gândiți toți la mine, că mă doare capul de două zile. Nu vă mai gândiți toți, adică pe rând e ok.

Ce caut aici? În primul rând, nu am ce să fac acasă. Este foarte ciudat cum anii de burlăcie se șterg după doi ani de stat cu o femeie. E goală casa, nu am ce să fac. Așa că am plecat pe drumuri. Tot felul de oameni îmi transmit lucruri de la vai, ce frumos o să fie, astea sunt cele mai frumoase zile din viața ta... (...) În al treilea rând, mă aude fiul meu pentru prima oară la televizor. 19 mame au născut în aceeași clinică cu noi, vineri. A fost o înghesuială! Noi ne-am luat după horoscop, recunosc, numerologie”, a spus Dani Oțil. 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel