Dani Oțil a apărut GRAVID în direct. Mesajul dur transmis de prezentatorul TV: „Experiment. Gravidele sunt eroi fără capă”

Data publicării:
Dani Oțil, captura foto Facebook
Descriere foto: Dani Oțil, captura foto Facebook

Dani Oțil a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a apărut gravid în emisiune. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și este mereu atent ca soția lui să fie fericită și liniștită. 


Dani Oțil a vrut să experimenteze pe propria lui piele, ceea ce soția lui simte timp de 24 de ore. Prezentatorul TV a vrut să transmită un mesaj tuturor bărbaților care nu cred cât de greu le e femeilor însărcinate. 


Dani Oțil a făcut toate activitățile unei femei gravide și a urcat filmulețul pe rețelele de socializare cu descrierea: "Experiment. Gravidele sunt eroi fără capă".


"Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală sau voit, se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința acum câteva zile să-i zic că nu pare că are o burtă mare și grea și din motivul ăsta m-am pus să port pepenele ăsta toată ziua, la toate activitățile mele.

Pepenele are aproximativ 11 kilograme, l-am calculat și l-am fixat cu foarte mare greutate, nu știu cum Dumnezeu se fixează bebelușii.


Azi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. În primul rând, închisul pantalonilor care este imposibil", a spus Dani Oțil. 

 


Dani Oțil a mers așa chiar și în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Uimit de cât de greu îi este soției lui, acesta i-a spus că o iubește și mai mult acum când a simțit chiar el cât de greu este să te descurci cu o burtă atât de mare. 

 

Citește și: Antonia, mai fericită ca niciodată. Primele declarații ale vedetei după ce a fost cerută în căsătorie: „Sunt încă șocată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel