Antonia, mai fericită ca niciodată. Primele declarații ale vedetei după ce a fost cerută în căsătorie: „Sunt încă șocată”

Data actualizării: | Data publicării:

Bat clopotele de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. 

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor a fost intens criticată la început, de-a lungul timpului au demonstrat că se iubesc sincer și au una dintre cele mai solide legături din lumea mondenă. Împreună au doi băieți minunați, pe Akim și Dominic. Antonia are o fiică superbă din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano. 


Divorțul Antoniei de afaceristul italian a durat 7 ani. Timp în care, aceasta nu a putut trece la pasul cel mare alături de Alex Velea. Iubirea și sentimentele puternice le-au dat răbdare și iată că marele eveniment a venit. 


Alex Velea a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu Antonia, care poartă un inel de logodnă superb pe deget. 


„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe rețeaua de socializare.


Antonia i-a răspuns printr-un comentariu: „Daaaaaaaaaa de o mie de ori”. 


Primele declarații ale artistei despre nuntă:


„Sunt extrem de fericită că a sosit acest moment, sunt încă șocată, încă nu mi-am revenit și îl iubesc din tot sufletul meu. Pentru cei care au curiozități în legătura cu nunta, nu ne-am gândit la nimic încă și este ceva personal pentru noi”, a declarat Antonia, pentru VIVA!.

 

Alex Velea, detalii neștiute din relația cu Antonia 

 

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea ne-a zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.

 

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Cei doi și-au recunoscut faptele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel