Dana Sota, pictorial incendiar, la 60 de ani: „Am decis să rup lanțul neîncrederii perpetuat de generațiile din familia mea în momentul în care am devenit mamă”

Data publicării:
Dana Sota, foto Facebook
Descriere foto: Dana Sota, foto Facebook

Dana Sota sărbătorește împlinirea vârstei  de 60 de ani printr-un pictorial îndrăzneț, dar plin de emoție. 

Dana Sota vine cu cu o serie de confesiuni, la împlinirea vârstei de 60 de ani. Mamă, antreprenor și o promotoare a frumuseții, vedeta s-a lăsat fotografiată apoape nud, pentru a-și putea face mesajul cât mai vizibl. Mesajul ei este adresat, în mare, femeilor tinere, care se luptă cu lipsa de încredere, cărora le povestește cum a ajuns ea să creadă în propriile forțe. 

 

VEZI ȘI: Dana Sota, secretul siluetei: „Fac masaj la patru mâini”


„Astăzi îmi doresc să împărtășesc cu tine o zi foarte specială din viața mea.
Celebrez vârsta pe care tocmai am împlinit-o prin această ședinta foto însoțită de confesiuni pe care nu le-am mai dezvăluit până acum….
Voi scrie aici despre feminitate, temeri, trăiri, eșecuri, reușite, învățăminte. 
Postarea de azi este despre VULNERABILITATE!

Așadar, in prima mărturisire din această serie, mă voi întoarce cu 40 de ani în urmă, la Dana - tânara de 20 de ani, nemulțumită de corpul ei, nesigură și care se compara mereu cu alte fete. Rezonezi și tu, nu-i asa?
Dar nesiguranțele mele nu se opreau aici. Deși mă simțeam iubită și apreciată, nimeni nu a reușit să îmi insufle încrederea în mine însămi, nici familia, nici prietenii.
Indiferent de părerea celorlalți, problemele sunt mereu la noi, cum ne percepem noi, cum ne vedem, cum ne simțim noi cu noi. 
Am decis să rup lanțul neîncrederii perpetuat de generațiile din familia mea în momentul în care am devenit mamă.  
Am făcut tot posibilul ca fiul meu să plece la drum apreciat, validat, încurajat să-și urmeze visurile, oricât de imposibile ar parea.
Îți confirm, deci, prin puterea exemplului, că ne construim continuu,  atât la interior, cât și la exterior.
Dacă eu am putut să-mi scriu singură povestea vieții prin alegerile pe care le-am făcut în mod conștient, cu siguranța poți și tu! 
Dana de astăzi se iubește mai mult ca oricând, se simte frumoasă, tânără, puternică și are încredere în ea astfel încât să se arate așa cum este la interior și la exterior…. vulnerabilă, autentică și asumată.
Postarea de fața reprezintă doar începutul unui șir de fotografii și confesiuni pe care te invit să le descoperi în săptămânile care urmează.
Îți mulțumesc că îmi ești alături în această călătorie care sper să te inspire în a deveni cea mai bună versiune a ta !! 
#frumuseteaseinvata #60AndFabulous ”, a transmis vedeta pe Facebook, în dreptul imaginilor. 

 

Cum se menține în formă vedeta

Dana Sota este într-o formă de zile mari. La 60 de ani, vedeta spune că reușește să se mențină în formă cu ajutorul masajului. 

„Fac un masaj la patru mâini. Nu este doar despre relaxare neapărat. Este și despre detensionarea musculară și un drenaj limfatic, despre alungire, stretching, deci sunt mai multe lucruri combinate”, a declarat Dana Sota, în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV. 

Dana Sota nu crede în perfecțiune. 


„Nu există femeia perfectă. Este o utopie să o căutăm. Femeia este frumoasă așa cum este. Să-și îmbrățiseze feminitatea și, bineînțeles, să-și ascundă micile defecte, dacă se poate”, a mai spus Dana Sota. 

 Cum se îngrijește vedeta atunci când se află în vacanță

 

 

„Astăzi vreau să vă dau câteva tips-uri pentru o vacanță petrecută la soare.
Am întâlnit mulți români în Maurițius și mai multe dintre voi mi-ați spus că vă pregătiți să plecați în diverse colțuri ale lumii, la cald.

Așa că iată cum pregătesc eu o astfel de călătorie:

 Înainte de plecare îmi fac un gomaj pentru eliminarea celulelor moarte, atât pe față cât si pe corp. Astel, bronzul va prinde uniform, fără pete

Iau cu mine creme intens hidratante și reparatoare. Restul produselor de îngrijire și tratament le las acasă.

 De ani buni folosesc spf 50 pentru față, gât, decolteu, umeri, un produs noncomedogenic și matifiant și spf 30 pentru corp. Le aplic ori de câte ori ies din apă

 Folosesc un spray protector pentru păr când stau la plajă iar dupa spălare îl las liber să se usuce, evit să folosesc foehnul. Iau cu mine uleiuri care ajuta la creștere si regenerare .

 Stau la soare doar până mă usuc, când ies din apă, restul timpului îl petrec sub umbrelă

 Port pălărie și ochelari de soare cu UV

 Când merg la snorkel sau fac diverse activități pe apă, port un tricou cu protecție UV

 Beau multă apă pe tot parcursul zilei

Mănânc doar două mese pe zi, cat mai light

Înot, merg cât pot de mult pe jos, merg la spa pentru un masaj bun dar și pentru a vedea ce “se mai poartă” in domeniu”, a transmis Dana Sota pe Instagram.

Vedeta le sfătuiește pe femei să nu uite să folosească SPF

„Ca la fiecare început de vară, vin să te bat la cap cu sfaturi despre protecția solară.
Și pentru că prevenția este mai ușor de realizat decât tratarea oricărei probleme, consider că produsele cu SPF joacă un rol esențial în rutina antiaging de îngrijire.
Ce trebuie, deci, să știi?
• Aplică zilnic un produs cu protecție solară pe față, gât, decolteu, brațe, mâini, chiar dacă nu ești în vacanță
• Soarele produce 80 % din fotoîmbătrânirea pielii, deci practic este inamicul public numărul unu
• Soarele distruge fibrele de colagen și elastină, responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii
• Cu cat ai pielea mai deschisă la culoare, cu atât factorul de protecție trebuie să fie mai mare iar produsul să fie aplicat mai des
• Ține la îndemână ( în mașină, în poșetă) un spray matifiant cu protecție solară care poate fi aplicat și peste machiaj
• Poartă ochelari de soare cu lentile de calitate, care protejează atât ochii cat și zona fragilă din jurul lor
• Soarele provoacă și petele de pigmentare, atât de inestetice și de greu de eliminat”, a transmis aceasta pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel