Dana Săvuică, speaker motivațional de 8 Martie. Cine a mai participat la evenimentul dedicat doamnelor

Data publicării:

Cunoscutul fotomodel si om de televiziune Dana Savuica a fost invitata unui eveniment special ce a avut loc pe 8 Martie la un hotel de lux din centrul Brașovului.

Alături de psiholog Alina Petre-Vasiliu și Ioana Bosman - Fondatoare casă de modă, în calitate de speakeri, cele trei doamne au încântat publicul cu experiențele lor de viață, cu sfaturi și dialoguri plăcute. 

Liliana Apostol, multiplă campioană națională la volei, în prezent una dintre cele mai apreciate și renumite antrenoare de baschet pentru copii din România, și-a etalat frumusețea într-un show de modă. Fosta sportiva de performanță a făcut spectacol în cadrul unei prezentări inedite de modă al cărei art director a fost Adela Diaconu, fostă jucătoare de tenis de performanță, în prezent vedeta postului de televiziune brașovean Nova TV și organizatoarea conceptului Gala Performanței și Excelenței.

Alături de Lily Apostol, la Brașov, în incinta unui renumit hotel de lux, pe podiumul de modă au mai urcat Beauty Trainer - Anda Ciobanu, Elisabet Victoria - Trainer Make-up & Formator, Ioana Nemes - Fitness Healthy Influencer, Simona Frîncu, Denisa Dogaru deținătoare a celui mai popular restaurant cu specific tradițional românesc din centrul istoric al Brașovului, Bianca Roman - proprietară a unui salon de frumusețe, dar și fotomodele precum Irina Nedelcu, Ariana & Alicia Dogariu, Alessia Maria Popovici - Supermodel of the World 2023 Junior.


Doamnele de succes au purtat în cadrul prezentării de modă ținutele brandului brașovean Luxury, fondat în anul 2008 de antreprenoarea Lidia Lupu. Cu ocazia zilei de 8 martie, o zi dedicată în totalitate doamnelor neobosite și femeilor puternice, au fost prezentate poveștile unor femei de succes din România într-un mod original și autentic, printr-un show de modă realizat artistic de Adela Diaconu cu scopul de a îmbina rafinamentul, forța feminină, eleganța cu puterea și determinarea, rezultând un tot al unicității femeii împlinite în carieră și viața de familie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel