Dana Săvuică recunoaște faptul că nu este o persoană foarte credincioasă: Nu țin post și nu mă spovedesc

Data publicării:
Sursa foto: Dana Săvuică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Săvuică, Instagram

Dana Săvuică a vorbit despre cum își va petrece Sărbătorile Pascale.

Dana Săvuică își va petrece sărbătorile în familie, locul unde are parte de cea mai multă liniște, după cum spune vedeta. Chiar dacă va avea pe masa de Paște majoritatea mâncărurilor tradiționale, aceasta spune că este un aliment de care nici nu vrea să audă.

"Paștele pentru mine are legătură cu masa în familie, cu ouăle, îmi place cozonacul cu nucă și drobul. Nu suport ideea de sacrificare a mieilor, nu mi se pare relevantă ca tradiție. În rest, eu nu prea sunt cu partea această religioasă, nu țin post și nu mă spovedesc.

Îmi aduc aminte că, atunci când stăteam la Târgoviște, o singură dată mamaia m-a dus la biserică și m-a pus preotul să trec pe sub masă. În rest, totul este legat de petrecut momente frumoase în familie, mai ales pentru că o bună bucată din copilăria mea am locuit în Sri Lanka și acolo se ținea Paștele Catolic. 

Nu simt nevoia să mă spovedesc sau să țin toate tradițiile. Este important să nu fim ipocriți, să nu ne ascundem în spatele credinței și să facem în continuare fapte rele. Dacă ai credință, poți să te bucuri de viața ta, fără a te uita la a altora.", a spus Dana Săvuică, potrivit ego.

Cum vedea Dana Săvuică Paștele în adolescență

Chiar dacă în adolescență vedeta vedea Paștele doar ca pe un motiv în plus de distracție, acum aceasta și-a schimbat complet perspectiva.

"Eu când am ajuns în țară eram deja adolescentă. Țin minte că Paștele reprezenta o modalitate de a chema prietenii și colegii acasă, de a face o petrecere, de a merge la Biserică alături de cunoscuți. Ca orice tânăr și ca orice adolescent, vedeam partea care avea legătură cu distracția. Acum, în înțelepciunea vârstei, îl văd altfel. Paștele reprezintă o curățare spirituală, o tradiție creștinească pe care trebuie să o păstrăm.", a mai spus ea.

Vedeta nu este de acord cu sacrificarea animalelor

"Totuși, am anumite probleme atunci când vine vorba despre sacrificarea mieilor. Nu vreau să se mai sacrifice animalele, nu suport ideea că trebuie să facem rău pentru credință. Pentru mine este o mare durere. De asemenea, putem vorbi și despre partea comercială, există un consumerism agresiv, toată lumea face reclame pentru a vinde produse. Cu toate acestea, trăim într-o societate a consumerismului, din păcate. Paștele pentru mine vine și cu părți bune, dar și cu părți mai puțin bune.", a continuat ea.

Cum își petrece Dana Săvuică Paștele

"Rămân acasă, o să am parte de o masă cu prietenii și de o masă în familie. Bineînțeles, seara o să merg la biserică. Zilele acestea o să fie de relaxare, de liniște. Nu plec la munte sau la mare, nu vreau să stau în gălăgie, nu vreau zgomot, nu vreau multă lume în jurul meu, ci doar pe cei care contează.", a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel, Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel