Dana Săvuică, operată de URGENȚĂ: M-am PRĂBUȘIT în baie. M-au târât cu o pătură prin casă

Dana Savuica, foto Instagram
Descriere foto: Dana Savuica, foto Instagram

Dana Săvuică a ajuns la spital și a trecut prin momente de groază. Vezi ce s-a întâmplat cu vedeta.

Dana Săvuică a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a prăbușit în casă. Vedeta a ajuns de urgență la spital și a fost operată de hernie de disc.

Dana Savuică, în vârstă de 51 de ani, era în baie în momentul în care a căzut și nu s-a mai putut mișca, potrivit Dc News.

Aceasta a povestit tot coșmarul trăit în ultimele zile, în direct de pe patul de spital, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

"M-au târât cu o pătură prin casă"
"Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică. Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli. Duminică m-am prăbușit acasă, în baie.

Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față. Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Eu nu mai puteam să stau pe piciorul drept. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă”

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 11 noi 2021, 11:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience