Dana Săvuică, ipostază incendiară pe plajă. Cât de bine arată vedeta la 51 de ani /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Săvuică a plecat în vacanță. La 51 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată. 

Dana Săvuică, prima femeie din România care a pozat în Playboy, este mai sexy ca niciodată la cei 51 de ani. Vedeta a plecat în vacanță și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care le dezvăluie fanilor formele sale apetisante. 


„Energie pozitivă, într-o destinație superbă”, a scris Dana Săvuică în dreptul fotografiilor incendiare. 

 

 

Dana Săvuică a dezvăluit că s-a sărutat cu o artistă celebră din România: „A fost așa, o chestie de moment”


Dana Săvuică este foarte atentă la felul cum arată deoarece își dorește să arate mereu impecabil. Pe lângă trăsăturile frumoase cu care a fost înzestrată, aceasta se îngrijește mereu de aspectul său fizic. Aceasta face mișcare și este atentă la alimentele pe care le consumă. 

 


Dana Săvuică a dezvăluit secretul pentru o siluetă perfectă la 51 de ani:


„Am făcut un tratament detox cu suplimente fitoproteice, care garantau minim 3 kg în minus. Am slăbit cu acest tratament şi am aplicat pe zonele cu ţesut adipos nişte creme bio din plante şi rădăcini, care au efectul de a topi grăsimea. Acum beau un ceai bio din plante şi rădăcini, care are efectul de saţietate, detoxifică şi arde grăsimea. Este un produs românesc, 100% bio. În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. 

 

Dana Săvuică, pregătiri intense pentru vacanță. Ce destinație exotică a ales fostul model


Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon, aşa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză şi împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri şi fac recomandările doar dacă văd că funcţionează la mine”, a declarant Dana Săvuică, în urmă cu ceva timp, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel