Dana Săvuică a dezvăluit că s-a sărutat cu o artistă celebră din România: „A fost așa, o chestie de moment”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Săvuică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Săvuică, sursa foto Instagram

Dana Săvuică a făcut o declarație șocantă. Cu ce femeie celebră din România s-a sărutat în timpul unei petreceri. 

Dana Săvuică este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Blondina a acceptat provocarea sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a dezvăluit cu ce artistă celebră din România s-a sărutat chiar în timpul unei petreceri. Prezentatorul TV a provocat-o pe Dana Săvuică să răspundă la întrebare: „Care este numele vedetei de sex feminin din showbizul românesc cu care te-ai sărutat?”. 


La început, Dana Săvuică nu reușea să își aducă aminte dacă a făcut asta vreodată și dacă da, cu cine. Dar privirea ei s-a schimbat în momentul în care și-a amintit de cea mai îndrăgită artistă a României, care la vârsta de 43 de ani a decis să își pună capăt zilelor. 


„Problema este că nu îmi aduc aminte… Îmi aduc aminte, dar o dăm din caterincă și râs în plâns. Da, Mădălina Manole. Da. Era altceva. Era un lucru prietenesc. Țin minte, eram la o discotecă și dansam și ne simțeam bine și a fost așa, o chestie de moment, mai mult de drăgălășenie”, a declarat Dana Săvuică în emisiunea „La Măruță”. 


Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010,  chiar în ziua în care aniversa 43 de ani. Artista s-a stins din viață după ce a băut Furadan, un pesticid toxic.


Mădălina Manole era foarte iubită de publicul din România, iar vestea morții ei a șocat o lume întreagă. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei au fost: „Ei și ce”, „Te-am văzut mi-ai plăcut”, „Fată dragă”, „Vreau să te uit”, „A fost iubire”, „Tu n-ai avut curaj”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel