Dana Săvuică, despre dieta sa estivală: Am vrut rapid

Dana Săvuică și dieta sa pentru vacanța de vară.

Dana Săvuică, ajunsă la 52 de ani, este conștientă de vârsta pe care o are, dar și de provocările ce au venit odată cu menopauza, dar asta nu o împiedică deloc să își dorească să fie în formă maximă pentru vacanța de vară. Motiv pentru care a decis să slăbească puțin, mai ales că a trecut de perioada de recuperare de după operația pe care a suferit-o la coloană.

”La recomandarea doamnei doctor Dana Miricioiu, la care am apelat pentru că eu vin la lipoaspirație cu laser, că eu am vrut rapid, aceasta mi-a spus că nu am nevoie acest tip de slăbire”, a spus Dana Săvuică la Vorbește lumea de la PRO TV, subliniind că metoda recomandată este cea prin alimentație controlată.

”Slăbim mâncând sănătos, pentru că avem la dispoziție o dietă absolut minunată, care are foarte puține calorii, dar care este extrem de bogată nutritiv. Fiecare masă, că trebuie să mâncăm de 6 ori pe zi, conține 100-110 calorii, se prepară cu apă și este foarte ușor de preparat, putând fi luată oriunde. Iar într-o săptămână putem să dăm jos între 1,5 și 5 kg. Dana a vrut lipoaspirație, dar am spus că în momentul de față este mai bună această dietă, pentru că o să o ajute”, a explicat medicul Miricioiu.

Care este meniul zilnic al Danei Săvuică 

Fostul fotomodel a dezvăluit care este meniul său pe o zi. ”La micul dejun am fulgi de ovăz, shake-urile care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată, omletă pe care poți să o îmbogățești cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a spus Dana Săvuică.

”Întotdeauna trebuie să le combinăm, căci nicio dietă nu ne poate asigura să eliminăm toată grăsimea și nici să dispară celulita în totalitate. Și nici procedurile care îndepărtează grăsimea nu ne pot slăbi. Și atunci le combinăm. Iar în cazul Danei i-am recomandat să facem o procedură care tonifică pielea, o face mult mai fermă, dar îndepărtează și celulita de grad mic”, a mai spus medicul.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 iun 2022, 16:22 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience