Dana Săvuică a rupt tăcerea despre divorț. Motivul pentru care s-a despărțit de Răzvan Stanciu: „Era ca și cum stăteam cu un străin în casă”

Dana Săvuică dezvăluie că nu are niciun regret în privința divorțului de soțul ei, mai mult, consideră că a evoluat enorm după ce a luat acea decizie. 

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat în 2016, pe cale amiabilă, la notar, după 25 de ani de căsnicie. Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, vedeta a dezvăluit motivele care au dus la destrămarea mariajului.

 După divorț, fostul manechin și-a refăcut viața alături de Răzvan Enescu, însă au ținut discretă relația lor.

În urmă cu doi ani, Dana Săvuică spunea că gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului au fost principalele motive ale separării.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta', a spus Dana Săvuică  la Pro TV, în urmă cu ceva timp. 

 

Adevăratul motiv al separării

Însă acum, la 7 ani de la separare, vedeta vede cu alți ochi relația cu tatăl fiicei sale și spune că motivul principal al divorțului ar fi faptul că s-au căsătorit prea devreme. 

 

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin în casă”, a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Nu are niciun regret în privința divorțului


„Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis OK, hai, gata, punem capăt”, a continuat fostul model. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 iul 2023, 11:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience