Dana Săvuică a împlinit 53 de ani. Revelațiile vedetei: „Am învățat că nimeni nu îmi poate arată calea ci doar în mine este harta vieții, a destinului”

Data publicării:

Dana Săvuică a împlinit azi 53 de ani.

Dana Săvuică și-a celebrat aniversarea celor 53 de ani, încă de la primele ore ale dimineții, când a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant, despre lecțiile pe care le-a învățat până acum.

 

„La 53 de ani pe care-i fac astăzi va pot spune că viață m-a învățat că orice clipă merită să o trăiești din plin. Ca femeie, am învățat că e bine să mă iubesc , să nu uit niciodată că sunt unică, specială și frumoasă la orice vârstă, să nu pierd nicio clipă din vedere că eu contez la fel de mult că oricare altcineva și că fiecare latura a personalității mele vine cu un bagaj de experiențe care m-a făcut puternică și sigură pe mine. Îmi acord timp pentru a mă relaxa, răsfață și înfrumuseța și asta nu din vanitate ci pentru că atunci când mă uit la reflexia mea în oglindă, să privesc cea mai bună versiune a mea. Am învățat că iubirea pornește de la sentimentul iubirii de sine iar apoi putem să dăruim și celorlalți care merită iubirea noastră. Am învățat că nimeni nu îmi poate arată calea ci doar în mine este harta vieții, a destinului, harta emoțională, a iubirii, a prieteniei, a pasiunilor și realizărilor mele”, a transmis Dana Săvuică, pe Facebook. 

 

VEZI ȘI: Dana Săvuică, dieta RAPIDĂ. A slăbit 5 kilograme într-o săptămână: „Trebuie să rămânem în niște limite”

Viața Danei Săvuică

 

A studiat pianul, pictura, a făcut balet și a călătorit prin toată lumea. Iar asta se întâmpla încă din primii ani de viață.

Dana Săvuică s-a născut pe 23 ianuarie 1970, în București, într-o familie de diplomați. Copilăria și-a petrecut-o alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est și la Târgoviște, cu bunicii. 

A făcut balet, dans modern, pian, orgă electronică, atletism viteză, înot, pictură și notele de la școală erau demne de premiul întâi cu coroniță. 

A terminat gimnaziul și liceul în Târgoviște, apoi s-a mutat în București, iar în 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. 

În facultate a luat primul contact cu modelingul. Au urmat nenumărate apariții care au propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din România.

A fost prima femeie din România care a pozat în revista Playboy. În 1999, cariera ei avea să ia un avânt la care tânăra nu se aștepta. 

Au urmat colaborări numeroase, a avut propria agenție de modele emisiuni Tv, a scris două cărți, și-a folosit vocea pentru a da viață unor cărți și a văzut zeci de țări străine. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel