Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă: „Nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei”

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz a luat decizia de a-și retrage fiica de la creșă în această perioadă. Având în vedere creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-Cov2, actrița a început să își limiteze interacșiunile fizice și să facă totul de acasă. 

Dana Rogoz avea mare nevoie să își poată lăsa fiica la creșă, pentru a-și putea dezfășura activitatea. Cum pericolul de infectare este crescut în această perioadă, vedeta a decis să își țină fiica acasă și să facă tot posibilul să își limiteze și ea deplasările. 

 

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandăm mâncare acasă decât să ne oprim la câte un restaurant”, a scris pe Facebook actrița.

Vedeta spune că îi este imposibil să își anuleze contractele pe care le are în desfășurare, astfel că trebuie să găsească soluții pentru a jongla cu programul și pentru a-și putea supraveghea și copiii. 


 „Nu pot renunta la jobul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei.
E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind. Așa că închid IG și iar mă conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi plăcut în alte vremuri să îl am față-n față, la o cafea. Dar măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale”, a mai spus vedeta. 

 

3 săptămâni a mers micuța la creșă

 

În urmă cu o săptămână, Dana Rogoz anunța că și-a înscris fetița la creșă.

”Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui. A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?».

M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a povestit actrița în emisiunea „La Măruță”, în urmă cu o săptămână. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel