Dana Rogoz, Paște de poveste. Actrița a petrecut sărbătorile într-un loc atipic

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Facebook
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Facebook

Dana Rogoz a petrecut Paștele la Viscri, în casa pe care au cumpărat-o cu ceva timp în urmă.

Dana Rogoz și-a dus copiii într-un loc de poveste. Actrița și soțul ei și-au cumpărat o casă bătrânească în Viscri, în urmă cu ceva timp, însă deocamdată nu au renovat-o. Căsuța arată ca în basme, fiind extrem de veche și autentică. Vedeta a povestit, pe rețelele de socializare, că au avut un Paște minunat, că s-au plimbat prin natură și că cei mici s-au bucurat foarte tare de aventură.

Cum se descurcă Dana Rogoz cu cei doi copii: „Au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață”

„Ce duminică a Paștelui frumoasă am avut! Prima parte a zilei am petrecut-o în Viscri. Iepurașul le-a adus copiilor câteva surprize în autorulota. Apoi ne-am plimbat pe dealuri, ne-am vizitat vecinii și am făcut planuri despre cum vom amenaja căsuța noastră. Apoi am plecat spre Cincsor, unde am dormit peste noapte. Și tot ieri am făcut o drumeție pe munte cu niște prieteni, în Făgăraș. A fost o zi super plină, deși culmea e că noi nu ne programasem nimic. Dar de la o ora la altă, ne găseam atrași de prieteni în altă activitate, altă mică aventură. Superb”, a scris vedeta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Au cumpărat casa din viscri în ziua în care au aniversat 8 ani de căsnicie. 

„Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța. Dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie buna și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare”, scria atunci Dana Rogoz pe social media.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Anul trecut a petrecut Paștele într-o cameră de hotel

Anul trecut, sărbătorile Pascale au prins-o pe actriță în Bratislava, unde fillma pentru un lungmetraj. Actrița se mutase acolo o perioadă, împreună cu fiica ei. 
Acasă, au rămas soțul vedetei, regizorul Radu Dragomir și fiul lor cel mare, care în ziua de Paști i-au făcut o surpriză și au vizitat-o, cu ouă și cozonac. Întreaga familie a petrecut astfel Paștele într-o cameră de hotel. Bucuria revederii a fost atât de mare, încât nici nu a mai contat locul în care se află.

 

„Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici – spre marea surprindere a lui Vlad – și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în urmă cu un an.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel