Cum se descurcă Dana Rogoz cu cei doi copii: „Au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață”

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz este mămica a doi copii minunați și se descurcă de minune cu creșterea lor. Care este secretul vedetei pentru a-i pune rapid la somn pe cei mici?

Dana Rogoz este o actriță minunată și o mămică la fel de specială. Vedeta are o familie superbă și este foarte activă în mediul online, acolo unde le arată fanilor cum decurc activitățile ei profesioanle,dar și cele legate de familie și casă. Chiar dacă are o carieră de succes în lumea actoriei, Dana Rogoz este prezentă în viața celor mici și au diverse activități creative împreună. 


Dana Rogoz are o comunitate mare pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste 700.000 de oameni, curioși mereu să afle cum face față tuturor responsabilităților. 


Deoarece fanii au observat că Lia, fiica actriței, adoarme fără probleme în diverse locuri și este un copil foarte cuminte, au fost curioși să afle care este secretul vedetei pentru a-i adormi pe cei mici. 


„Lia dormind lângă noi la masă, în timp ce ne luam prânzul liniștiți, pare să fi fost cea mai iubită imagine a zilei, dintre toate cele postate în stories. Am primit foarte multe mesaje în privat legate de somnul ei, dacă am vreun secret anume, dar adevărul e că și Vlad, și ea au dormit oriunde și oricând.Cred că nici nu au avut încotro. Efectiv au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață. Așa cum vă povesteam, noi nu am fost niciodată genul de părinți super stricți cu programul lor, să îi culcăm numai la ei în pat, numai cu o anumită pătură sau jucărie, numai într-un anumit fel.

Lia, la fel ca Vlad la varsta ei, adoarme cel mai rapid in carucior, cand vine ora de somn. Apoi facem usor transferul oriunde, in pat, pe doua fotolii, scaune, improvizam ceva, in functie de locul in care ne aflam. Azi a adormit in sistemul de purtare si de acolo am scos-o si am asezat-o pe acest patut improvizat, pentru care si doamna de la restaurant m-a ajutat imediat cu niste perne moi suplimentare. Ah, si nu au o problema cu zgomotele: cand dorm, dorm amandoi profund. In concluzie, am avut un pranz in tihna, am ras 3 feluri de mancare, in timp ce Lia a dormit continuu, neintoarsa”, a scris ea pe Facebook.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

 

Fiica Danei Rogoz a ajuns celebră pe internet. Imaginea care a făcut înconjurul lumii:„Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului”


Lia, fiica Danei Rogoz, a ajuns celebră internațional după ce mama sa a postat o imagine absolut adorabilă. 


„Acum aproape 1 an am postat aceasta fotografie cu Lia, pe care i-o facusem intr-una dintre zilele linistite de sarbatori, petrecute acasa. Nu aveam nicio idee ca urmeaza sa faca turul lumii, din America si pana in Vietnam. Sute de mii de like-uri si share-uri in doar cateva zile, in toate limbile pamantului. Azi Lia implineste 1 an si 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un barbat din Mexic ma roaga sa o filmez, cadou de ziua sotiei sale. Ieri, o doamna din Armenia imi scria ca vrea sa ajunga in Romania pentru a o intalni pe Lia, inainte de a naste, urmand ca fetitei ei sa ii puna acelasi nume. Sincer, Radu si cu mine nici nu stim cum sa reactionam. Probabil e un har al ei si vom intelege pe parcurs cum sa o ghidam in viata, pentru a-i aduce fericire. La multe luni si multi ani fericiti, minune!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel