Dana Rogoz, nostalgică după serialul La Bloc: „Dacă aș merge în Buftea, aș plânge”

Data publicării:

Dana Rogoz a vorbit despre începutul carierei sale în actorie.

Dana Rogoz făcea furori pe micile ecrane, la începutul anilor 2000, când a fost implicată în unul dintre cele mai adorate și longevive seriale, de pe vremea aceea, „La bloc”. Frumoasa mămică mărturisește faptul că atunci avea în desfășurare extrem de multe proiecte, însă, după venirea pe lume al primului copil, situația s-a schimbat, mărturisește Dana Rogoz, care a devenit mult mai selectivă, cu proiectele pe care avea să le accepte pe plan profesional.

„Îmi aduc aminte, efectiv nu știu ce făceam cu atât de mult timp, cred că aveam foarte mult timp la dispoziție, de care habar n-aveam. De fapt, în perioada respectivă filmam în Buftea de dimineața până seara, știu ce făceam.

N-am fost niciodată o tipă care să nu știe ce să facă cu timpul, aveam mai multe proiecte, profesional eram mult mai încărcată. Odată cu apariția primului copil în viața mea, după momentul nașterii lui Vlad am început să spun nu și să încerc să fiu selectivă pentru a proteja acest sector care mi se pare important.”, a declarat Dana Rogoz, potrivit cancan.

VEZI și: Dana Rogoz închide „gura lumii”. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei: El deja era un om cu experiență, matur, așezat, echilibrat

 

Dana Rogoz, nostalgică după serialul „La bloc”

Actrița vorbește cu nostalgie despre vremurile când era de dimineață, până seara, pe platourile de filmare de la Buftea. Mai presus de orice, între toți cei implicați în acest proiect s-a legat o relație strânsă de prietenie, spune actrița.

„Mă gândesc cu nostalgie și cred că dacă aș merge în Buftea, aș plânge. Mă gândesc pentru că dincolo de ce se vedea pe ecran, eram ca o familie, foarte conectați, pentru că petreceam foarte mult timp împreună de dimineața până seara, în fiecare zi acolo la Buftea.

Aveam o rutină pe care am abandonat-o peste noapte, adică în momentul în care se încheia un proiect parcă se încheia liceul. Au fost lucruri foarte frumoase care s-au întâmplat în perioada respectivă.”, a continuat actrița.

Dana Rogoz, secretul unei relații fericite, după 10 ani de căsnicie: „Ăsta e singurul lucru pe care noi l-am făcut”

 

„Nu știam că asta va fi cariera mea sau că acolo se pun bazele”

Chiar dacă a început să profeseze în acest domeniu de la o vârstă foarte fragedă, actrița nu consideră nicio secundă că și-a sacrificat copilăria. Aceasta nu a dat niciodată importanță faimei și a reușit mereu să se mențină cu picioarele pe pământ.


„N-a fost o presiune de «acum trebuie să profit de chestia asta», chiar nu. Și tocmai de aia cred că am avut o copilărie foarte fericită, nu știam că asta va fi cariera mea sau că acolo se pun bazele. N-aveam nici măcar dimensiunea a ce făceam noi. Faptul că dădeam autografe sau că mă opreau copiii pe stradă, mi se părea o chestie absolut firească, nu-i dădeam nici prea mare importanță.

Aveam doi părinți care erau ingineri chimiști, care nu erau nici ei fascinați de lumea asta și atunci mă aduceau foarte repede cu picioarele pe pământ. Nu mi-am dorit să fiu pe sticlă, pentru că eram prea mică deja atunci când o făceam, n-am apucat să îmi doresc și probabil dacă mi-aș fi dorit și mi-aș fi propus și s-ar fi întâmplat, schimbarea ar fi fost foarte mare peste noapte.

Ori la mine lucrurile au intrat firesc, adică am urcat prima oară pe scenă la trei ani și jumătate, practic am fost obișnuită cu atenția publică. Pe platou era în primul rând o joacă, cum se jucau copiii în fața blocului, noi ne jucam pe platourile Buftea, având la dispoziție decoruri, costume și așa mai departe.”, a mai dezvăluit Dana Rogoz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel