Dana Rogoz, momente de panică în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu actrița: ”Am urlat atât de tare...”

Data publicării:
Dana Rogoz, sursa instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, sursa instagram

Dana Rogoz a avut parte de un moment de panică în timp ce dormea. Actrița le-a povestit totul fanilor.

Dana Rogoz a avut parte de o noapte agitată și asta pentru că fiica ei a lovit-o destul de rău cu piciorul în nas în timp ce dormea. Actrița le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare, acolo unde a ținut să facă și o glumă. Acesta le-a mărturisit că, în cazul în care vor observa vreo schimbare la ea, nu este vorba de nicio operație estetică, ci de faptul că a fost lovită de cea mică în timp ce dormea.

 

”Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el.  Acum râd, dar nu vreti sa stiti ce dureros a fost. Încă e pușin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după ca am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigura și în forta a capului ei spre nasul meu, facută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând”, le-a povestit Dana Rogoz fanilor săi.

 

Actrița le-a povestit fanilor că a urlat atât de tare de durere, încât soțul ei s-a sperit și a sărit imediat din pat să o ajute.

”A pârâit!!!! Am urlât atat de tare, încat Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi puna nasul la loc. Doamne, mă doare și când râd acum.”, a mai spus ea.

 

Dana Rogoz nu își mai dorește copii!

 

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Radu Dragomir și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Pe viitor, micuții vor rămâne singurii urmași ai cuplului și asta  pentru că actrița nu își mai dorește încă un copil.

“L-am lăsat pe Radu de gardă, ca să zic așa. Primesc foarte multă energie de la copii, deci nu pot să mă plâng de asta. Deci la noi e discuția așa… eu sunt mamă de doi, el e tată de trei. Eu sunt mamă de doi și punct. Eu am pus punct. Oricum cei doi copii au venit la noi planificați. Nu am lăsat așa lucrurile să se întâmple, sigur, un copil e o bucurie și așa, dar acum nu aș planifica al treilea copil și nu înțeleg. Când aveam doar primul copil mă întrebau de al doilea. Acum nu îmi vine să cred că există și întrebarea al treilea”, a declarat Dana Rogoz, potrivit Kanal D.

 

Citește și: Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu tatăl său. Care a fost lucrul ce l-a făcut să se îndepărteze de el: "De atunci mi s-a luat"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel