Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu tatăl său. Care a fost lucrul ce l-a făcut să se îndepărteze de el: "De atunci mi s-a luat"

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. Părintele celebrului designer are probleme grave de sănătate.

Cătălin Botezatu este unul dintre cele mai apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, celebrul designer a fost extrem de discret când a fost vorba despre familia lui și persoanele dragi. Recent, Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cei care i-au dat viață. Dacă cu mama sa are o relație foarte bună, cu tatăl său, lucrurile stau puțin mai diferit. Designerul a declarat că are câtev rețineri în ceea ce îl privește pe tatăl său, iar de-a lungul timpului au avut mai multe neînțelegeri.

 

„Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată.

În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu.

Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și în loc să spună Cătălin spune numele celuilalt băiat e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani și sunt în maturitate. Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”

 

Cu toate astea, Cătălin Botezatu a precizat că și tatăl său a are probleme grave de sănătate și soarta a făcut ca în aceeași zi cei doi să se afle pe masa de operație, fără să știe unul de celălalt.

„Tata este foarte bolnav. Am păstrat relația cu el, dar în ultimii doi ani am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă operam, înainte de a afla că eu aveam acel cancer, el s-a îmbolnăvit, l-am salvat, l-am pus pe linia de plutire.

În ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, în aceeași zi, aproape la aceeași oră, el se opera în România de cancer la plămâni. Nu am știut unul de celălalt pentru că oamenii au încercat să ne menajeze, atât pe mine, cât și pe el. Din fericire, am scăpat amândoi, sper să fie ok pentru amândoi”,  a mai spus Cătălin Botezatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel